Muntatge amb Pedro Sánchez i Begoña Gómez amb una imatge amb les seves filles

GENT

On viuran Carlota i Ainhoa, filles de Pedro Sánchez, si finalment dimiteix

Pedro Sánchez ha llançat un controvertit comunicat que afecta directament les seves filles, Carlota i Ainhoa

Pedro Sánchez acaba de prendre una determinació que pot canviar dràsticament el panorama polític del nostre país i afecta de ple la seva dona Begoña Gómez i també les seves filles, Carlota i Ainhoa.

El president del Govern ha emès un comunicat en què assegura que fins i tot s'està plantejant dimitir. Sobretot, després que hagin sortit a la llum unes greus acusacions contra la dona.

I és que un jutjat de Madrid ha obert diligències contra Begoña Gómez per tràfic d'influències i corrupció. Alguna cosa, del que Pedro Sánchez no ha dubtat a reaccionar de manera contundent.

Imatge de Pedro Sánchez amb la seva dona Begoña Gómez, tots dos somrient i molt còmplices

"Necessito parar i reflexionar. M'urgeix respondre'm a la pregunta de si val la pena, malgrat el fang en què la dreta i la ultradreta pretenen convertir la política. Si he de continuar al capdavant del Govern o renunciar a aquest alt honor", assegura a l'escrit que ha compartit en xarxes socials.

Un escrit que va dirigit a tota la ciutadania espanyola i que té tots els periodistes en un autèntic tràngol. A més a més, en cas d'abandonar Moncloa, això també suposa un gran problema per a Carlota i Ainhoa.

I és que les joves s'hauran d'acomiadar dels luxes de la casa presidencial. Un gran espai que consta de vuit habitacions, nou banys i tres vestidors.

Pedro Sánchez es planteja dimitir com a president del Govern

Allà és on ha viscut fins ara la família del president, a la residència privada de 200 metres ubicada al costat de les estades on s'organitza el Govern amb el despatx principal i vuit sales de reunions.

Un habitatge que, en el cas que Pedro Sánchez decideixi dimitir, hauran d'abandonar. Potser, per tornar a casa seva a Pozuelo.

Pedro Sánchez somrient mirant de banda amb un vestit negre i corbata de llacet

És allà on vam poder conèixer l'encara president del Govern i, de fet, a Begoña Gómez li va costar molt haver de dir adeu al pis de 80 metres en una còmoda urbanització amb piscina comunitària.

Durant una entrevista per a Planeta Calleja, fins i tot vam poder veure l'interior de l'habitatge, on destacaven diversos quadres i pintures penjades a les parets, a més d'una fotografia de Sánchez amb el rei Felip.

Encara que el més vistós podria ser la cuina en tons verds en què un no pot evitar fixar-se. Aleshores, Pedro ni tan sols podia pensar a mudar-se a la Moncloa, cosa que al final acabava succeint.

➡️ Gent

Més notícies: