Muntatge de la reina Sofia amb Letizia i una captura del seu vídeo ballant

GENT

El vídeo de la reina Sofia ballant del què tots parlen i Letícia no esperava

La reina Sofia ha estat vista com mai, ni més ni menys que ballant i donant-ho tot en un casament


La reina Sofia ha estat vista com mai, i és que a TardeAR han mostrat un vídeo on l'emèrita apareix divertint-se i donant-ho tot a la pista de ball.

Les imatges, procedents del passat 24 de febrer al casament de la Marta Urquijo, ens mostren una reina Sofia que deixa de banda la serietat i el protocol.

De fet, tal com han explicat des del programa, “la gent flipava”. I és que els assistents no es podien creure que la mateixa reina Sofia hagués saltat amb ells a la pista de ball.

Captura de Leticia Requejo a 'TardeAR' al costat del vídeo de la reina Sofia ballant

"Va ser al casament de la Marta Urquijo, estava convidada per part de la núvia i es va celebrar a la finca 'El Chaparral' de Madrid", ha explicat la Leticia Requejo.

Pel que sembla, la reina va anar a l'enllaç acompanyada per les infantes Elena i Cristina. I, segons la periodista, ningú no s'esperava que la monarca fos a convertir-se en la gran protagonista de l'esdeveniment i en l'autèntica reina de la pista.

La reina Sofia es converteix en la reina de la pista

A més, la reina Sofia també s'hauria mostrat molt amable amb tots, accedint a fer-se fotos i vídeos. "Va ser un autèntic reclam, la reina de la pista", assegura Requejo.

La veritat és que les últimes imatges que hem pogut veure de la reina Sofia eren aquelles en què apareixia fent un discurs en què tenia certa dificultat per parlar.

Una cosa que també va cridar especialment l'atenció, sobretot pel fet que després de tants anys a Espanya, la monarca encara no parli a la perfecció l'idioma.

La reina Sofia amb rostre neutre amb la bossa a la mà i vestida de negre

Tot i això, aquesta versió que ens han mostrat a TardeAR és completament diferent. La reina Sofia, vestida de vermell, es convertia en una autèntica 'dancing queen' i robava el protagonisme fins i tot als mateixos nuvis.

Al vídeo en qüestió, es veu la parella donant-ho tot, mentre que la reina presumeix dels seus millors passos de ball just darrera.

"Es mereix passar-s'ho bé", ha opinat l'Ana Rosa Quintana. Una actitud més que sorprenent i que mai no ens esperaríem veure a la seva nora Letícia.

➡️ Gent

Més notícies: