Muntatge en primer pla amb Sofía Cristoo i Bárbara Rey

GENT

Bárbara Rey i Sofía Cristo s'emporten una alegria després de la condemna del jutge

Bárbara Rey, condemnada a gairebé dos anys de presó per alçament de béns, ha aconseguit arribar a un acord amb la Fiscalia

Bárbara Rey ha rebut una bona notícia després de ser condemnada a gairebé dos anys de presó per un presumpte delicte d'alçament de béns. I és que la vedette ha aconseguit arribar a un acord amb la Fiscalia després de declarar-se culpable d'aquest delicte.

Un delicte en què els seus fills Ángel i Sofía Cristo també s'han vist implicats, encara que després d'acceptar les condicions imposades, Bárbara Rey aconseguirà evitar la presó.

Bárbara Rey i Sofía Cristoo amb ulleres de sol i caminant davant de l'Audiència Provincial de Madrid
Bárbara Rey i Sofía Cristo reben una bona notícia | Europa Press

Així, segons han informat diversos mitjans, a la vedette se li ha imposat una multa de 1.800 euros i una pena de presó de 1 any i 8 mesos. Just per això, després d'haver accedit al pagament i de no tenir antecedents, aconseguirà evitar la pena.

Al seu moment, després de filtrar-se la informació, Bárbara Rey assegurava estar al corrent dels seus pagaments amb Hisenda. A més, deixava entreveure les seves sospites respecte a l'existència d'una mà negra que havia tret a la llum el seu presumpte delicte.

“És molta casualitat que surt el documental, surt la sèrie i ara passa això quan aquest tema té anys”, apuntava molt afectada.

Bárbara Rey i Sofía Cristo arriben a un acord per alliberar-se de la presó

La Fiscalia, segons va transcendir, reclamava a Bárbara Rey que hagués dut a terme diverses operacions financeres posant els seus béns a nom dels seus fills, Ángel i Sofía Cristo.

Això li servia per justificar una "situació d'indefensió econòmica". D'aquesta manera, no hauria de pagar els 143.902 euros que li reclamava l'Agència Tributària des dels anys 2006 i 2008.

Just dimecres passat, tant Bárbara com Sofía Cristo es deixaven veure d'allò més tranquil·les a les portes de l'Audiència Provincial de Madrid, amb els seus advocats.

Bàrbara Rei amb ulleres de sol i una Coca-Cola a la mà al costat de Sofía Cristo amb ulleres de sol baixant unes escales
Bárbara Rey es lliura de la presó | Europa Press

“Tot ha anat molt bé i estem molt tranquil·les”, asseguraven. "No parlaré del tema, però nosaltres no devem un dur a Hisenda. Bé, un dur no perquè ja no existeixen els durs, però no devem ni un cèntim i ja està", sentenciava amb seguretat.

D'altra banda, tot indica que Rey va haver de posar-se d'acord també el seu fill abans que se n'anés a Supervivientes, per aconseguir alliberar-se finalment de la presó.

➡️ Gent

Més notícies: