Primer pla d'Olga Moreno amb rostre molt feliç a 'GH VIP'

Olga Moreno ja sap què pensa l'ex d'Agustín Etienne sobre ella

Olga Moreno va saber aquesta informació gràcies a una coneguda agència de notícies

Olga Moreno ja sap què pensa l'ex d'Agustín Etienne sobre ella. I és que, el 28 de setembre de 2022, coincidint amb la seva entrevista per a Semana, Arancha de Benito no va tenir cap problema a parlar sobre l'empresària.

L'any 2013, aquest conegut representant de famosos i la socialité van deixar tothom sense paraules en fer oficial la seva relació sentimental. Però, el 2019, després de sis anys junts, van decidir posar fi al seu idil·li.

A partir d'aquell moment, l'actual parella d'Olga Moreno i Arancha van agafar camins separats. Tot i això, tot apunta que la seva relació és molt cordial. Tant és així que de Benito no va tenir cap problema a compartir el que opina de la sevillana.

Agustín Etienne i Arancha de Benito somrient en un concert de Vanesa Martín
Arancha i Agustín van trencar la seva relació l'any 2019 | Europa Press

A finals de setembre del 2022, les càmeres d'Europa Press van tenir l'oportunitat de captar les primeres i esperades declaracions de la presentadora sobre la nova relació d'Agustín Etienne.

Amb un somriure als llavis i sense intentar ocultar l'afecte que encara sent per la seva exparella, la socialité va parlar alt i clar sobre el que pensa d'Olga Moreno. I és que, tal com va revelar, va ser el mateix representant qui el va presentar al nou amor de la seva vida.

Olga Moreno ja sap el que en pensa Arancha de Benito: "Em va semblar molt simpàtica"

Gràcies a la citada agència de notícies, Olga Moreno va poder saber quina va ser la impressió que es va emportar Arancha de Benito després de conèixer-se en persona.

El passat 28 de setembre del 2022, un equip de reporters de Chance va voler aprofitar l'ocasió per preguntar a la presentadora de televisió sobre l'actual vida amorosa d'Etienne.

Deixant al descobert l'afecte evident que encara sent cap a ell, Arancha va assegurar que li sembla "fantàstica" la seva història d'amor amb Olga Moreno.

Muntatge d'Olga Moreno amb la mà a la cara i Arancha de Benito amb ulleres de sol
Arancha de Benito va assegurar que Olga Moreno és molt 'simpàtica' | e-noticies.cat, Instagram, Europa Press

"Què gaudeixin de l'amor i què siguin molt feliços i durin molt de temps", va afegir la socialité, a continuació. A més, no va tenir cap problema a confessar que, "feia poc", Agustín Etienne li va presentar a la sevillana: "Em va semblar una noia supersimpàtica".

Abans de posar punt final a les seves declaracions, de Benito no va voler deixar passar l'ocasió per dedicar unes paraules a l'actual parella d'Olga Moreno. "A una persona que ha format part de la teva vida i li has tingut molt d'afecte, què li pots desitjar, potser, molta felicitat".

L'última vegada que la presentadora i el representant es van veure les cares va ser durant les vacances d'estiu del 2022. Però el motiu d'aquesta trobada no va ser gens gratificant.

I és que el 13 d'agost passat d'aquell any va morir Dylan, el gos que tots dos tenien en comú i la custòdia del qual van compartir fins al dia de la seva mort.

"Vas arribar a la meva vida fa 5 anys per omplir-la d'amor i fer-la molt més bonica. A cada pas que faig em faltes tu, fidel company, sempre junts", va escriure Arancha, al seu perfil d'Instagram.

Olga Moreno declara el seu amor a Agustín Etienne: "És l'home que tota dona voldria tenir"

El mateix dia que es van produir aquestes declaracions, va sortir a la llum la reveladora entrevista d'Olga Moreno per a la revista Semana. En ella, la sevillana no va tenir objeccions a assegurar que, per fi, havia trobat l'home "que tota dona desitjaria tenir al seu costat".

"Torno a tenir il·lusió i estic tremendament feliç. No canviaria aquest moment que estic vivint per res del món", va dir, a continuació.

Olga Moreno posant somrient amb la seva parella, Agustín Etienne
Olga Moreno assegura que està més feliç i enamorada que mai | Instagram, @olgamorenooficial

Unes declaracions que, només un any després, es van tornar a repetir. I com no podia ser d'una altra manera, Olga Moreno va tornar a escollir la mateixa capçalera per publicar la seva nova entrevista.

El 23 d'agost passat, la guanyadora de Supervivientes 2021 va tornar a mostrar el seu amor per Agustín Etienne. "Ja puc dir que estic amb un home que em respecta, em dona el meu lloc i em fa feliç".

"A les meves germanes i als meus pares els agrada molt Agustín. Ha encaixat molt bé al meu món i amb la meva gent", va afegir Olga Moreno, a continuació.