Muntatge de fotos de primer pla d'Emma García amb rostre somrient i, al costat, una imatge d'una panxa d'embarassada
GENT

Les boniques imatges d'Emma García embarassada que gairebé tots havíem oblidat

Emma García va ser captada per les càmeres quan es trobava esperant el naixement de la seva filla Uxue

Emma García bufa avui les espelmes del seu 51è aniversari. La presentadora de Telecinco, que passa per un dels millors moments de la seva vida, tant en l'àmbit laboral com personal, ho celebrarà treballant. Liderant Fiesta cada cap de setmana, s'esforça per separar la seva vida professional de la seva vida privada.

Són poques les imatges que hi ha d'Emma García més enllà de les seves aparicions televisives. Com aquelles en què apareixia poques setmanes abans de donar a llum la seva filla Uxue. Unes imatges que corresponen a l'any 2006 i en les quals la basca intentava passar desapercebuda amb una curiosa visera.

Emma García embarassada amb el seu marit, Aitor Sena a Sant Sebastià

Va ser una tarda de desembre de l'any 2005 quan la conductora va fer un canvi d'última hora a l'escaleta. Aleshores va sorprendre l'audiència d'A tu lado anunciant el seu embaràs.

Emma García va anunciar el seu embaràs en directe

“Estic embarassada”, va revelar Emma García després de veure un recordatori dels seus millors moments al programa. Va ser aleshores quan Kiko Hernández, Lydia Lozano i Marta López, col·laboradors de l'espai, es van aixecar per felicitar-la pel feliç anunci.

Mesos després, quan Emma García estava de sis mesos i mig, va comunicar que deixaria el seu lloc com a conductora del programa. “Vaig decidir que la meva prioritat seria el meu nadó i li dec. Reclama la meva atenció i vull complir aquesta promesa tan important per a mi”, explicava aleshores.

Emma García embarassada i Aitor Senar passejant pels carrers de Sant Sebastià

Abans d'acomiadar-se va voler dedicar unes boniques paraules als directius de la cadena, al públic i a tot l'equip del programa. “Gràcies per recolzar-me en aquest moment tan especial de la meva vida”, va dir.

Va ser Lucía Riaño la que va substituir Emma García durant la seva absència, i qui va donar la notícia que la presentadora ja havia parit. Només un dia després de néixer Uxue, Emma García va intervenir per telèfon al programa on va confessar que estava molt feliç: “Tinc una felicitat absoluta, això és increïble”, reconeixia en aquell moment.

Emma García embarassada passejant amb el seu marit per Sant Sebastià

Un moment en què la periodista va avançar a qui s'assemblava la petita: “Té els meus morrets, la meva barbeta i les meves orelles. És molt bona, serà com el pare, segur”, va assegurar. “Plora, dorm i somriu una mica, es porta molt bé, per això aquí no s'assembla a la mare”, deia entre rialles.

Emma García va deixar la seva feina a Telecinco per estar amb la seva filla

Ara, 18 anys després d'aquell moment entranyable, semblen llunyanes les imatges en què Emma García era fotografiada pels reporters. Unes fotos en què la conductora de Fiesta estava a punt de conèixer la persona que s'ha convertit en la seva millor confident.

Captura de l'Instagram d'Emma García d'una selfie amb Aitor Senar on tots dos usen ulleres de sol i veuen la càmera

Ara fa un mes que Emma García viatjava fins a Milà amb el seu marit Aitor Senar per celebrar l'aniversari d'ell. Més de dues dècades junts en què l'amor ha estat sempre per sobre de tot. Caldrà esperar per descobrir quins plans té Emma García i si ella també celebra la seva última volta a sol amb un altre viatge.

➡️ Gent

Més notícies: