Primer pla de Rosa Peral somrient

GENT

Tots els amors de Rosa Peral a la presó després de la seva relació amb Albert López

Rosa Peral al punt de mira després de l'última confessió d'Albert López


Després de la confessió d'Albert López sobre la seva participació en el crim de la Guàrdia Urbana, molts es pregunten en quin lloc queda Rosa Peral. Podria ser innocent? No hi ha dubte que el que ha passat recentment ha fet un tomb en el cas de l'assassinat de Pedro Rodríguez.

Tot i això, en aquest punt, farem un breu repàs de tots els romanços de Rosa Peral després de la seva relació amb Albert López. I és que la vida de la catalana a la presó no ha estat un camí de roses. Rosa Peral s'ha vist envoltada de diversos conflictes amorosos.

Tots els romanços de Rosa Peral després de la relació amb Albert López

Els investigadors del cas consideren Rosa Peral una persona "egoista i amb poca tolerància a la frustració". La seva duresa i la seva falta d'empatia és el que destaquen més. Segons expliquen, el seu caràcter li ha ocasionat problemes a la presó, però també fora.

Va ingressar a la presó el maig del 2017 i, durant aquests anys, ha estat traslladada i expulsada per protagonitzar diversos conflictes. Segons La Vanguardia, l'assassina ha seguit la mateixa trajectòria que quan estava en llibertat. Ha estat la protagonista de diversos conflictes entre les recluses, motius pels quals ha hagut de ser traslladada.

En una altra ocasió, van assegurar que el trasllat de Brians 1 es va forçar per evitar que fos agredida per altres internes, ja que "trastocava l'equilibri i la pau de la presó". Els vincles intensos que va mantenir a la presó van ser determinants per prendre la decisió.

De fet, la directora va assegurar que "creava vincles intensos amb les internes del grup penitenciari, grups tancats que duraven poc temps. Quan la relació entre aquestes internes es trencava, es creava un alt nivell d'hostilitat entre elles".

Rosa Peral amb Albert López en una imatge presa mesos abans de la mort de l'agent Pedro Rodríguez

La vida amorosa de Rosa Peral abans de la presó

La realitat és que Rosa Peral ha esdevingut una de les assassines més mediàtiques. Va matar i va calcinar la seva parella, Pedro Rodríguez, amb el seu company i amant Albert López. Tots formaven part del cos de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Tot i això, Rosa Peral hauria estat infidel molt abans d'entrar al cos policial. Abans d'entrar al cos treballava com a cambrera en una discoteca i, segons va publicar Metrópoli Abierta, es ficava al llit amb molts dels seus clients. Un fet que no va canviar quan va entrar al cos.

Amb 23 anys, va tenir una relació amb Óscar, un subinspector de la Guàrdia Urbana, mentre mantenia una relació amb Rubén, Mosso d'Esquadra, amb qui es va casar i va tenir les dues filles. Tot demostra que era incapaç de mantenir una relació monògama.

Rosa Peral, amb les seves filles, estirada en un llit somrient

El seu idil·li amb Rubén va acabar a causa de la seva infidelitat amb Pedro Rodríguez, agent de la Guàrdia Urbana. A aquest també li va ser infidel, concretament amb Albert López, el seu aliat per cometre l'assassinat.

➡️ Gent

Més notícies: