Muntatge de fotos de Marta Peñate amb Tony Spina amb un emociton d'un nadó i un cor trencat
GENT

Tony Spina confirma una notícia delicada sobre el futur embaràs de Marta Peñate

Tony Spina revela el problema pel qual, actualment, Marta Peñate no aconsegueix fer realitat el seu somni de ser mare

Més d'una vegada, hem pogut veure Marta Peñate parlant dels seus problemes per quedar-se embarassada a través de les xarxes socials. Un tema que ara ha volgut compartir amb tots els seus companys de Supervivientes All Stars.

La periodista no ha pogut evitar ensorrar-se en confessar que, després de diversos intents, no aconsegueix convertir-se en mare amb la seva actual parella sentimental. Ara bé, ha estat el mateix Tony Spina qui ha confirmat què és el que veritablement li passa a la concursant.

Captura de pantalla de 'Supervivientes All Stars' amb Tony Spina parlant

Tal com ha assegurat l'italià, després d'haver passat diverses vegades per quiròfan, i del primer intent per quedar-se embarassada, a Marta Peñate li van diagnosticar una infecció d'endometri.

“Em fa pena veure-la així, la veritat que s'està fent més llarg del que s'esperava. Cada cop que creiem que estem a punt, trobem una altra dificultat que cal superar.[…]Ja ha passat diverses vegades per quiròfan. El primer intent no ha anat bé, però en tenim més”.

A més, tal com ha assegurat Tony Spina, "fins després d'estiu no podíem fer cap intent ni res". Per això, considera que “el millor que li ha pogut passar és anar a Supervivientes All Stars”. “Espero que desconnecti de veritat”, ha afegit a continuació.

Tony Spina s'emociona en parlar sobre el dolor que sent Marta Peñate

Durant l'emissió de Conexión Honduras d'aquest diumenge, 30 de juny, el programa ha emès unes imatges dures i emotives de Marta Peñate. Hi podem veure la concursant totalment trencada, mentre explica als seus companys els problemes que està tenint per quedar-se embarassada.

“Primer em van dir que eren les trompes de Fal·lopi i que si volia ser mare, me les treien. Em vaig ficar a l'operació i me les vaig treure. Després no em vaig quedar embarassada…”, ha assegurat la xicota de Tony Spina abans d'ensorrar-se.

“Vols, vols, vols… I no pots. I ho fas tot i no pots. I hi ha gent que es queda embarassada i et sents una fracassada… Ells sí i jo no”, ha afegit Marta amb llàgrimes als ulls.

Captura de pantalla de 'Supervivientes All Stars' amb Tony Spina veient unes imatges de Marta Peñate plorando

Com calia esperar, el dur testimoni de la supervivent ha deixat veritablement afectat Tony Spina. Tant és així que no ha tingut objeccions a compartir aquest tema amb l'audiència de Telecinco.

Després d'assegurar que li “fa pena” veure Marta Peñate així, l'italià ha confirmat que li han diagnosticat “una infecció d'endometri”. A més, tal com ha confessat ell mateix, els metges han aconsellat a la seva parella que participés en Supervivientes All Stars:

“Li ho han recomanat perquè s'està convertint com en una obsessió. I tampoc no és bo, ha d'estar més relaxada”. Una cosa que ella mateixa va confirmar a les seves xarxes socials, justament abans de començar aquesta aventura.

"El meu metge i jo vam arribar a la conclusió que em podria venir bé per oblidar-me i desentendre'm una mica d'aquest procés", va assegurar la mateixa Marta Peñate.

Captura de pantalla de 'Supervivientes All Stars' amb Sandra Barneda i Tony Spina parlant en directe

Per part seva, i després de sentir la confessió emotiva de Tony Spina, Sandra Barneda ha volgut mostrar tot el seu suport a la parella. A més, ha aprofitat l'ocasió per agrair a tots dos la visibilitat que estan donant a aquest problema que actualment afecta tantes persones:

“Sé que és molt dur el que esteu passant, però és molt bo que ho feu públic. Són moltes parelles les que pateixen per esdevenir pares. Espero que ho aconseguiu”.

Unes paraules que, com es podia esperar, han aconseguit emocionar Tony Spina. Tant és així que ha assegurat que sempre intenta “agafar el rol del més fort” per “animar-la”.

“Moltes vegades es creu que això és culpa seva i és el que em fa més pena. No necessitem un nen per ser feliços, jo amb ella ja ho soc”, ha assegurat el xicot de Marta Peñate.

➡️ Gent

Més notícies: