Fotomuntatge de Toni Cruanyes amb la fotografia del seu company Carles Prats i el seu fill nounat

Toni Cruanyes d'enhorabona per la nova paternitat a TV3: foto molt emotiva

Un dels presentadors estrella de la cadena ha estat pare per tercera vegada

Tot just fa uns dies, el presentador del 'TN vespre', Toni Cruanyes, va marxar de Catalunya per conduir l'especial informatiu 'La guerra eterna' des de Jerusalem. L'objectiu del programa era posar sobre la taula les claus per entendre el conflicte entre Hamàs i Israel.

Arran de l'emissió, part de l'audiència de TV3 no va estar d'acord amb el tractament que va fer el programa sobre el conflicte bèl·lic. Van ser molts els que van considerar que la cadena era propalestina. Acusant-los fins i tot de fer un reportatge a favor dels terroristes de Hamàs.

Cal destacar que TV3 és la televisió pública de Catalunya i, per aquest motiu, diversos espectadors van carregar contra la cadena per no ser imparcial ni objectiva davant la guerra entre Israel i Gaza. Tot i això, no tot són males notícies per a Toni Cruanyes, ja que avui està d'enhorabona.

Toni Cruanyes està d'enhorabona

Un dels presentadors de TV3 ha anunciat avui a través del seu compte d'Instagram que ha estat pare per tercera vegada. Estem parlant de Carles Prats, excompany de Toni Cruanyes al 'Telenotícies'. Fa 3 anys, Prats va fer un gir a la seva carrera i ara està vinculat al 'Sense Ficció'.

El cert és que, com gran part de l'elenc de TV3, Carles Prats és molt recelós a l'hora de parlar de la seva vida privada. Per aquest motiu ha sorprès gran part dels seus seguidors amb una foto del nounat. Tot i això, no ha revelat si es tracta d'un nen o d'una nena ni el seu nom.

Carles Prats ha estat pare per tercera vegada amb la seva parella Arola. Fins ara, no es coneixen gaires detalls de la seva dona. L'únic que sabem gràcies a les xarxes socials és que és una gran amant dels animals, especialment dels gats.

Primer pla de Carles Prats, expresentador del 'Telenotícies' de TV3
Carles Prats ha estat pare per tercera vegada. | TV3

«Regals que dona la vida»

Carles Prats ha donat la benvinguda al seu nen amb una foto molt emotiva i un preciós text: «Regals que dona la vida. Vides que són un regal.
Per menjar-se'l amb patates», ha compartit el periodista al seu compte d'Instagram.

Toni Cruanyes, entre altres cares de la cadena pública catalana i de RAC1, ha aprofitat l'ocasió per felicitar el seu company. «Oooooh! Una nova alegria a casa!», ha comentat Toni Cruanyes a Carles Prats. Unes paraules que demostren la bona relació que hi ha entre tots dos.