Muntatge de fotos de primer pla de Begoña Villacís somrient i Antonio Suárez-Valdés amb rostre seriós
GENT

Així és el tipus de relació que Begoña Villacís té actualment amb el seu exmarit

Begoña Villacís i Antonio Suárez-Valdés van posar fi al seu matrimoni durant l'inici de la pandèmia del coronavirus

No hi ha cap dubte de què Begoña Villacís està passant per un dels moments més dolorosos de la vida. El passat dimarts, 4 de juny, el seu germà Borja Villacís va ser assassinat a la carretera de Fuencarral-El Pardo.

Segons ha transcendit aquests últims dies, la víctima de 41 anys va ser disparat a les portes d'un restaurant des d'un cotxe que posteriorment va fugir. Però aquest no és l'únic cop que s'ha endut l'exvicealcaldessa de Madrid els últims anys.

A principis del 2020, va sortir a la llum que Begoña Villacís i l'advocat Antonio Suárez-Valdés posaven fi al seu matrimoni. Una relació que va acabar després de 15 anys junts i tres filles en comú. No obstant això, i malgrat aquest dur revés, avui dia, tots dos mantenen una bona relació.

Una dada que el mateix lletrat va deixar al descobert en el comunicat que va enviar a LOC després de separar-se de la mare de les seves filles. “La nostra relació és magnífica, com no pot ser d'una altra manera”, va apuntar.

Primer pla de Begoña Villacís amb rostre seriós

Begoña Villacís i el seu exmarit mantenen una bona relació

Al principi, l'exmarit de Begoña Villacís va optar per guardar silenci respecte a tot el relacionat amb el seu divorci. Tot i això, quan van sortir a la llum algunes dades sobre el seu acord de separació, Antonio Suárez-Valdés no va dubtar a emetre un comunicat parlant sobre la seva delicada situació familiar.

Tal com va assegurar ell mateix, la seva relació amb la política “és magnífica”. Situació que, amb el pas del temps, no ha canviat. Tant és així que actualment tots dos treballen braç a braç pel benestar de les seves tres filles.

I encara que el divorci de Begoña Villacís i Antonio Suárez-Valdés es va produir de mutu acord, els rumors sobre els veritables motius de la seva ruptura no van trigar a aparèixer.

Begoña Villacís i el seu exmarit Antonio Suárez a l'hospital després de néixer el fill

Tant és així que, després que es fes oficial el seu divorci, el juny del 2020, a l'exvicealcaldessa de Madrid se la va arribar a relacionar amb el periodista Rubén Amón. Cosa que el mateix comunicador no va trigar a desmentir.

“Begonya és molt amiga meva.[…]No compartim la vida, com s'està dient. Insisteixo, és una bona amiga”, va assegurar rotundament en una conversa amb El Confidencial.

Tot i això, i malgrat aquestes paraules, Begoña Villacís i Rubén Amón van estar sortint durant dos anys. Una relació sentimental que es va acabar l'octubre del 2022.

Begoña Villacís i Rubén Amón

I encara que el maig del 2023 Vozpópuli va assegurar que la parella s'havia donat una segona oportunitat, avui dia, no se sap res d'aquesta història d'amor.

D'altra banda, l'exmarit de Begoña Villacís va confirmar a través del comunicat que, per part seva, no hi havia terceres persones. Sembrant així el dubte sobre una possible infidelitat per part de la política.

“Ara com ara no hi ha ningú a la meva vida. Em trobo completament centrat en la cura de les meves filles i en la meva feina i allò que hagi de venir, el temps ho dirà”, va afirmar.

Tot i això, i malgrat aquestes paraules, l'advocat Antonio Suárez-Valdés no va descartar la possibilitat que en el futur pogués reprendre la seva relació amb Begoña Villacís. Reconciliació que, avui dia, encara no s'ha produït.

➡️ Gent

Més notícies: