Muntatge de fotos de primer pla de Begoña Villacís i el seu germà, Borja Villacís
GENT

La raó per la qual Begoña Villacís no pot parlar de la mort del seu germà

Begoña Villacís ha concedit unes declaracions breus després del succés tràgic, però confessa no poder donar més detalls

Begoña Villacís està totalment destrossada després de conèixer que el seu germà, Borja, va ser tirotejat ahir a la tarda dimarts 4 de juny. La notícia copava l'última hora de tots els mitjans i ràpidament totes les mirades es van dirigir a l'exregidor d'Ajuntament de Madrid.

La Policia Nacional està tractant de trobar els presumptes assassins que van escapar per un descampat de la carretera d'Alcobendas a Fuencarral. De moment només hi ha una detinguda, una dona de 52 anys, que conduïa el cotxe que va envestir Borja. El motiu pel qual Begoña no pot parlar de la mort del seu germà és, precisament, perquè està esperant la trucada de la policia.

Begoña Villacís no parla de la mort de Borja Villacís

Begoña Villacís rebia ahir una de les notícies més demolidores per a la família. El seu germà, Borja, havia estat assassinat a la carretera El Pardo-Fuencarral, Madrid. Pel que sembla, un cotxe va envestir el del germà de la política i, des de l'interior, van engegar diversos trets que van acabar amb la seva vida.

Primer pla de Begoña Villacís amb rostre seriós

De moment, la policia només ha aconseguit detenir una dona, suposadament implicada en el tiroteig. Villacís, conscient de la repercussió mediàtica que suposa això que ha passat, ha volgut fer unes declaracions breus. Tanmateix, confessava que el motiu pel qual no pot parlar de la mort de Borja és perquè espera la trucada de la policia.

Tot just conèixer la notícia tràgica, Begoña es va traslladar fins al domicili dels seus pares per donar-los consol. Informalia aconseguia parlar amb la líder de Ciutadans, que es va mostrar agraïda per tot el suport que estava rebent. “Estic amb els meus pares en aquest moment”, va afegir encara consternada pel succés que ha destrossat la família.

La trucada va ser molt breu, ja que Villacís va confessar estar pendent que la policia s'hi posés en contacte. Circumstància que li va impedir donar més detalls sobre la mort del germà. “No puc parlar gaire perquè estic esperant una trucada de la policia, no puc dir més en aquest moment”, deia posant fi a la conversa.

Captura Begoña Villacís a l'ajuntament de Madrid

El mitjà comenta que la líder de Ciutadans estava devastada, però va tenir l'amabilitat de dedicar unes primeres paraules després dels fets. Ara bé, la investigació està en marxa i esperen rebre notícies molt aviat.

Begoña Villacís roman atenta a la investigació

Tot just conèixer-se la mort de Borja, la família de Villacís va emetre un primer comunicat. Hi van donar les gràcies per les mostres d'afecte i demanaven privacitat per afrontar aquest moment dolorós.

Les notícies al voltant de l'assassinat del germà de Begoña no han trigat a produir-se, malgrat que encara no hi ha novetats. La Policia Nacional continua la recerca dels dos sospitosos que van aconseguir escapar-se a peu per la zona de la M-40. A ells se'ls ha unit la Policia Científica i la Unitat Canina, així com la de Cavalleria.

Captura de Begoña Villacís al costat de Letizia caminant

La recerca es reprenia avui emprant drones i més personal per poder trobar alguna pista que els porti als suposats assassins. De moment, s'han aconseguit identificar les seves identitats, un dels quals és el fill de l'única detinguda.

Tal com ha transcendit, la dona detinguda és membre d'un clan amb què Borja tenia problemes des de feia temps. El germà de Begoña tenia un passat delictiu i assenyalen que, suposadament, pertanyia a una banda de narcotraficants.

Les dues hipòtesis que s'estudien és que això que va passar podria ser a causa d'un robatori entre clans o per una venjança. De moment, la investigació continua endavant i Begoña espera que la policia aconsegueixi trobar els executors del seu germà.

➡️ Gent

Més notícies: