Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'

Kiko Hernández ja ha confirmat quins plans té amb Fran Antón després del casament

Fran Antón ha confessat com es va enamorar de Kiko Hernández

Kiko Hernández ha iniciat un compte enrere al seu Instagram perquè queda menys d'un mes per al casament amb el Fran Antón. La parella travessa un moment màgic, tot i que als inicis de la relació van ser força discrets. En aquests moments comparteixen moltes coses i el Fran acaba d'enviar un missatge bonic a Hernández.

El Fran Antón ha revelat com es va enamorar del Kiko: primer va començar sent el seu amic i després es va adonar que hi havia alguna cosa més. “Conèixer-te va ser el destí, fer-me el teu amic va ser una decisió, però no vaig tenir control d'enamorar-me de tu”. Aquestes paraules han generat una gran repercussió i les xarxes s'han plegat de missatges recolzant el futur matrimoni.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Hernández sempre ha estat molt caut, però d'un temps ençà se sent molt més lliure i és força més transparent. Assegura que està més enamorat que mai, tant, que té plans amb el Fran després del casament. Ja els ha confessat: primer va parlar del tema a Viernes Deluxe i després a Lecturas, en una exclusiva que va vendre després del final de Sálvame.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández ho va explicar tot a 'Viernes Deluxe' | Instagram, @kikohernandeztv

Hernández ha confessat que vol que les seves filles portin els seus cognoms i no només això: vol ampliar la família. A la seva amiga Marta López, durant la seva intervenció a Viernes Deluxe, li va explicar que en un temps recorrerien a la gestació subrogada.

Kiko Hernández ha confirmat el seu futur amb Fran Antón

Kiko ha confirmat que vol tenir més fills amb el Fran, serà després de l'enllaç matrimonial que celebraran al setembre. Concretament el 16, a Melilla i aniran cares tan destacades com Rocío Carrasco o María Patiño. Més endavant portaran a terme els plans que tenen al cap.

Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández vol tenir més fills | Mediaset

“Tenim dues filles meravelloses i ara volem ampliar-la i les meves filles portaran els seus cognoms”, va confessar al seu moment. Ara ha confirmat que tot segueix endavant i a Lecturas també va parlar d'aquest bonic gest. Segons explica, les petites adoren el Fran i van connectar molt bé des del primer moment.

Hernández assegura que està en el millor moment i se sent tan lliure que no té por d'obrir el seu cor. Sempre ha estat molt reservat, però s'ha adonat que el millor és ser sincer i natural. “No he viscut mai res com el que estic vivint ara”, va explicar a Telecinco.