Primer pla de Terelu Campos amb rostre d'enfadada en 'Sálvame'

Terelu Campos podria rebre una demanda abans que s'acabi l'estiu

Terelu Campos ja sap la decisió que ha pres la seva exparella

Terelu Campos podria rebre els pròxims dies una demanda per les seves últimes declaracions públiques. I és que, la presentadora de televisió s'ha tornat a posar en un nou problema amb una de les seves exparelles.

Després de tot l'enrenou que es va generar amb el seu últim reportatge per a Lecturas, la mare d' Alejandra Rubio ha tornat a concedir una nova entrevista. Però, en aquesta ocasió, al diari El Mundo.

Primer pla de Terelu Campos presentant l'últim programa de 'Sálvame' el 23 de juny de 2023
Terelu Campos ha tornat a sorprendre amb les seves últimes i polèmiques declaracions | Mediaset

Durant aquesta xerrada, Terelu Campos va parlar, entre altres coses, sobre la situació sentimental. Després d'assegurar que no tornarà a tenir relació amb cap home, la televisiva va fer unes declaracions inesperades:

"A veure, jo sóc exigent, però he torejat en moltes places, fins i tot de tercera. No exigeixo a un home tenir un cos, sinó una ment, encara que també és cert que algun n'he tingut, sense cervell. Perquè siguem realistes, qui no ha tingut un 'chapapote' a la seva vida?".

Unes declaracions que van deixar l'entrevistador una mica confós. Per això, no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de preguntar a Terelu Campos si parlava de Pipi Estrada.

En aquest moment, la comunicadora ha assegurat que "d'aquest no parlo" perquè "és un retardat". Unes paraules que, com era d'esperar, no han agradat gens bé al periodista esportiu.

Ara, i després de tot l'enrenou que s'ha generat, Terelu Campos acaba d'assabentar-se de l'última decisió que ha pres la seva exparella. I és que tot apunta que el col·laborador de Telecinco està disposat a arribar on calgui per recuperar el seu "honor".

Terelu Campos acaba l'estiu de la pitjor manera: podria rebre una demanda de Pipi Estrada

Després de les polèmiques declaracions de Terelu Campos, el programa Fiesta ha donat l'oportunitat a Pipi Estada perquè es pronunciï públicament. Tot i això, tot apunta que el periodista no està disposat a passar per alt aquesta nova sortida de to de la presentadora.

Durant la seva intervenció en aquest espai de Telecinco, el col·laborador ha assegurat que estudia la possibilitat de portar la seva exnòvia davant els tribunals. I és que considera que aquestes feridores paraules atempten directament contra el seu “honor”:

Captura de pantalla de 'Fiesta' en què es mostra Pipi Estrada i Alejandra Rubio amb rostres seriosos mentre estan escoltant les últimes declaracions de Terelu Campos
Pipi Estada assegura que prendrà accions legals contra Terelu | Mediaset

"Conec el sistema i el modus operandi d'aquesta dona: molt opressora amb el feble i molt fluixa amb el poderós. Jo no soc qui en parla. No en parlo des de fa molts mesos", ha apuntat l'ex de Terelu Campos, davant l'atenta mirada d'Alejandra Rubio.

Com es podia esperar, la influencer no ha parat de defensar la seva mare públicament. Però, en veure que la tensió entre ella i Pipi Estrada augmentava per moments, la presentadora s'ha posat en contacte amb un dels col·laboradors per donar-ne la versió:

"Ella[Terelu Campos]vol dir 'endarrerit en el temps', perquè cada vegada que parla es queda ancorat en el temps. 'No es treu el meu nom de la seva boca' i, finalment, diu que 'les coses s'han de llegir bé perquè qui es doni per al·ludit és el seu problema”.

Primer pla de Pipi Estrada, molt seriós a 'Sálvame'
Pipi Estrada només vol recuperar el seu honor | Mediaset

Una explicació que, segons sembla, no ha acabat de convèncer Pipi. Per això, ha assegurat que la seva intenció, els pròxims dies és anar als jutjats per posar el cas a les mans de la justícia.

Per part seva, Frank Blanco ha volgut compartir públicament el que pensa sobre això. I és que el presentador de Fiesta creu que Terelu Campos s'ha excedit en aquesta ocasió.

"L'última cosa que volem és dir a ningú el que ha de dir, però la paraula 'retardat' no és el millor terme a utilitzar". El comunicador ha assegurat que és “un terme pejoratiu que s'associa a determinades persones i que està costant molt eliminar”.