Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre a 'Viva la Vida'

Diego Arrabal destapa quant ha guanyat Olga Moreno amb el seu últim negoci

Diego Arrabal ha revelat els nous plans d'Olga Moreno

Olga Moreno ha guanyat molt de pes les últimes hores perquè ha venut una entrevista parlant d'Antonio David Flores. En un primer moment va assegurar que no explicaria el procés de divorci en públic, però ha canviat d'idea. Moreno ha iniciat una nova guerra, malgrat que les seves declaracions han estat força prudents.

Diego Arrabal ha tractat aquest assumpte al seu canal de YouTube, on ha assegurat que Olga ha guanyat molts diners amb tot això. Ara bé, de quant estem parlant exactament? "S'ha emportat entre 30 000 i 40 000 euros", ha explicat als seus seguidors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

L'exclusiva que ha venut a Semana és el seu últim negoci, possiblement el més rendible. Ara necessita més que mai aquest tipus d'ingressos, ja que ha tancat la botiga de roba que tenia a Màlaga. Durant un temps la família va viure d'aquesta empresa, però ara les coses han canviat.

Captura d'Olga Moreno a la portada de la revista 'Setmana'
Olga Moreno ha guanyat molts diners amb la seva exclusiva | España Diario

Els ingressos d'Olga es basen en la seva activitat a la crònica social, però val la pena? Diego Arrabal assegura que aquest gest li ha generat un nou problema amb Antonio David Flores.

El nou negoci d'Olga Moreno

Diego Arrabal insisteix que el vertader perdedor d'aquesta història és Antonio David Flores. Olga ha donat alguns detalls que abans eren privats a canvi d'una quantitat rellevant i tots han assenyalat el seu exmarit. Arrabal ha parlat molt clar, té molts seguidors a YouTube, per això les seves declaracions han tingut tant de pes.

Captura del canal de YouTube d'Antonio David Flores amb ell en directe
Antonio David Flores ha sortit esquitxat | YouTube

"El titular és per rebentar mediàticament Antonio David Flores, des del meu punt de vista, però aquesta és la primera arrencada. Setembre serà complicat per a Antonio David i ho continuo mantenint i, després d'aquesta entrevista que dona Olga Moreno, es multiplicarà". Diego pensa que Olga ha iniciat una nova etapa.

Primer pla de Marta Riesco a la premiere de 'Misión Imposible'
Marta Riesco mai ha confiat en Olga Moreno | GTRES

La primera a parlar dels ingressos de Moreno va ser Marta Riesco, que va assegurar que el seu rival no era tan generosa com semblava. Marta ha explicat que Moreno suposadament no va compartir els diners de Supervivientes amb la seva família.

"Què va fer Olga Moreno amb els diners que va guanyar de Supervivientes? Quants diners creieu que li ha donat a la meva exparella i a la família del meu ex?", va preguntar Marta Riesco.

L'empresària es va embutxacar un total de 200 000 euros, sense comptar amb els 13 000 euros setmanals que guanyava.

"Pregunteu-li a Rocío Flores a veure si explico la veritat. Quan tu dius que guanyaràs diners per a la teva família, a veure si això es va complir o els ha deixat amb una mà davant i una altra darrere. Imagina't com de clar ho tinc", va dir Riesco abans de la informació que ha compartit Diego Arrabal.