Primer pla de Fabiola Martínez en un acte de la Fundació BertinOsborne
GENT

Fabiola Martínez parla per primer cop del nou fill de Bertín Osborne

Fabiola Martínez ha enviat un missatge a Bertín Osborne.

Fabiola Martínez ha esdevingut protagonista indirecta d'una notícia que no ha deixat ningú indiferent. Amb gairebé 70 anys, Bertín Osborne tornarà a ser pare, serà el seu sisè fill i fonts properes asseguren que està en el millor moment. Recordem que en un primer moment va negar la seva relació amb Gabriela Guillén, però ara no hi ha marxa enrere: està embarassada.

Fabiola Martínez sempre ha dit que desitjava el millor a Osborne, no li importava que hagués refet la vida sentimental. El que sí que volia era que fos sincer perquè tenen dos fills en comú que es mereixen saber la veritat. Osborne el va intentar tranquil·litzar dient-li que estava “amb la Gabriela i amb 50 més” perquè eren les seves amigues.

Fabiola ha comprovat que els rumors eren certs: Gabriela no era una més, era la seva parella i estaven força enamorats. Almenys això és el que ha confirmat diversos mitjans. L'empresaria està esperant el seu primer fill, serà del Bertín i el presentador està molt emocionat.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre en un esdeveniment
Bertín Osborne tornarà a ser pare | Europa Press

Fabiola ha parlat per primer cop del nadó del Bertín i ha llançat un missatge per aclarir quina és la seva postura. La revista Diez Minutos ha aconseguit parlar amb ella i ha estat completament sincera. En cap moment s'ha intentat amagar ni endarrerir el que és inevitable: ha de parlar ja.

Fabiola Martínez trenca el silenci

Fabiola Martínez ha donat les seves declaracions més desitjades, sense més dilació ha parlat sobre el tema del moment. Ha assegurat que estava molt feliç amb la notícia i que desitjava “el millor” a Bertín Osborne, “molta felicitat” i que tot surti bé. Suposadament, segueixen sent amics perquè mai no es van separar per cap motiu ocult, simplement per un desgast de la relació.

Fabiola Martínez en un acte feliç i mirant a càmera
Fabiola Martínez ha donat la cara | Europa Press

Martínez ha promès que desitja que el Bertín "gaudís moltíssim d'aquesta nova paternitat". Vol que sigui “molt feliç” perquè tenen dos fills en comú que volen veure'l i això és el més important per a ella.

Ha aclarit que no s'amagarà i que en aquests moments ella no és la protagonista, desitja que el focus vagi a la nova parella de Bertín Osborne.

El presentador pot estar tranquil perquè la seva exparella s'ho ha pres tot bé i no vol cap guerra.

Ara només cal saber com encaixa Gabriela Guillén les paraules de Fabiola Martínez.