Captura de Gema López al plató de 'Sálvame' amb cara de preocupació
GENT

Telecinco fa una broma sobre Gema López que alerta els seus fidels seguidors

Han insinuat que Gema López presentarà un programa a Antena 3

Gema López té el futur assegurat i la desaparició de Sálvame no ha suposat un gran trastorn per a ella. No podem oblidar que fora de Telecinco té una empresa de roba i també fa servir les seves xarxes socials per patrocinar productes. S'ha convertit en una estrella i el més important és que els companys la respecten: ningú no ha creuat els límits.

Gema López s'ha quedat fora del nou projecte de La Fàbrica de la Tele i ningú no n'entén el motiu. La seva presència era fonamental per comprendre l'espai que presentava Jorge Javier Vázquez i no li han fet una nova oferta. A Telecinco han fet una broma sobre el seu futur professional que ha encès totes les alarmes i ha revolucionat els seus fans.

Primer plànol de Gema López amb rostre descol·locat en 'Sálvame'
Gema López s'ha convertit en una estrella | Mediaset

Gema, segons han explicat a Sálvame en to d'humor, tindrà el seu propi programa a Antena 3. Sí, tot és un rumor, però la veritat és que aquesta teoria no és desgavellada. No seria la primera vegada que exerceix de presentadora, ja que ha dirigit espais a la cadena esmentada.

Gema, abans d'arribar a Sálvame, era la directora d'un programa on Carlota Corredera exercia de redactora. Té a l'esquena una carrera professional que resulta molt atractiva per a les productores. També ha dirigit un espai important que va convertir el famós Jesús Mariñas en presentador.

La broma sobre Gema López revoluciona Twitter

Els seguidors de Gema no han trigat a llançar-se a les xarxes per demanar que el plantejament que ha fet Sálvame es faci realitat. Han assegurat que tindrà el seu propi espai a Antena 3 anomenat Y ahora Gema, fent al·lusió al programa de Sonsoles Ónega. Com hem dit, tot ha estat una broma, però no seria estrany que s'acabés fent realitat.

López té molt bona relació amb Atresmedia i ja es rumoreja que podria aterrar al grup pròximament. Pot fer-ho en qualitat de col·laboradora, però l'únic programa que hi ha disponible en aquest moment és Y ahora Sonsoles. És un projecte massa petit per a Gema, perquè ella està acostumada a fer cinc hores diàries.

Primer pla de Gema López feliç a la boda de la Belén Esteban
Gema López cada cop té més pes mediàtic | GTRES

Antena 3 està canviant els seus continguts i fitxant periodistes de pes a la crònica social. Es rumoreja que estan preparant un nou programa de cor. Sálvame va dir que Gema seria la presentadora perquè tenen informació privilegiada?

De moment només és clar que els seguidors de López s'han llançat a les xarxes per exigir que aquesta petició es faci realitat. No seria la primera vegada que una cadena escolta el públic i porta a la pràctica els seus desitjos.