Primer pla d'Isa Pantoja seria a 'El Programa de Ana Rosa'
GENT

Isa Pantoja no dissimula i revela com aconseguirà que Asraf Beno guanyi 'Supervivientes'

Isa Pantoja ja ha pensat en el proper moviment

Isa Pantoja està fent tot el que està a les seves mans perquè Asraf Beno es converteixi en el proper guanyador de Supervivientes. Per això, i després de defensar el seu noi durant més de tres mesos al plató de Telecinco, ha volgut fer un pas més.

No hi ha cap dubte que la influencer ha estat una de les defensores que pitjor ho ha passat durant tot aquest temps. I és que, encara que el seu promès ha aconseguit fer un dels seus somnis realitat, la seva estada a Hondures ha estat tot un infern.

Imatge d'Isa Pantoja amb rostre neutre en el plató de 'Supervivientes 2023'
Isa Pantoja ho ha passat molt malament durant aquests mesos | Mediaset

Tot i que va començar amb moltes ganes, des del principi, la parella d'Isa Pantoja es va convertir en un dels concursants menys entesos per la major part del grup.

No obstant, i encara que Asraf va trobar en Adara Molinero un suport incondicional, les últimes setmanes de concurs la seva amistat es va ensorrar. Això ha provocat que el model hagi arribat a la gran final amb un sabor agredolç.

Ara, ja només a uns dies de conèixer qui serà el gran vencedor de Superviventes 2023, Isa Pantoja ha decidit treure l'artilleria pesada. I és que, la col·laboradora de televisió ha compartit públicament quina és la seva estratègia perquè Beno aconsegueixi alçar-se amb la victòria.

Isa Pantoja va a totes

Isa Pantoja està disposada a lluitar fins al final. Per això, a pocs dies de conèixer l'últim guanyador de Supervivientes, ha decidit mobilitzar tot el conjunt de fans d'Asraf Beno.

Sabent que la seva parella començarà l'última gala nominat amb Bosco, ha decidit dur a terme una inesperada iniciativa per aconseguir que model se salvi de l'expulsió.

A través de les històries del seu compte d'Instagram, Isa Pantoja ha compartit una imatge molt especial. Amb una fotografia del seu promès ha sol·licitat a tots els seus seguidors que formin part de l'última idea que ha posat en marxa.

Storie d'Isa Pantoja a Instagram d'un cartell d'una quedada de suport a Asraf Beno el 26 de juny de 2023
Isa Patoja organitza dues mobilitzacions en suport al seu noi | Instagram, @isapantojam

Segons es pot llegir en aquesta xarxa social, dimecres que ve, 28 de juny, se celebraran dues reunions en suport a Asraf Beno. I, com era d'esperar, la tertuliana d' El programa de AR no se les perdrà per res al món.

"És una cosa molt bonica que segurament us agradarà molt, A mi em fa molta il·lusió", ha escrit Isa Pantoja, al costat del cartell oficial de la quedada.

La primera de les trobades tindrà lloc, a les 17.00 hores, a la Plaça d'Espanya de Fuenlabrada. Municipi madrileny on va viure el model durant molt de temps.

A més, i per si no n'hi hagués prou, tots els fans de Beno també tindran l'oportunitat de coincidir amb Isa Pantoja al centre de Madrid. I és que, a les 20:00 hores, la televisiva estarà a la sortida del metro de Moncloa, mostrant el seu suport al seu futur marit.

Isa Pantoja no està sola

Isa Pantoja és conscient del gran suport amb què compta Asraf Beno. I és que, gràcies al bon concurs que ha fet la seva parella, diversos fans del format no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de posicionar-se al costat.

Tot i això, el supervivent no només ha aconseguit guanyar-se l'afecte de l'audiència. Diverses cares conegudes del nostre país no han tingut cap problema a l'hora de mostrar-li tot el seu suport públicament.

Una de les persones que, des del primer moment, s'han posicionat amb Isa Pantoja i Asraf Beno han estat Mercedes Milá.

Primer pla de Mercedes Milà amb el rostre serio
Isa Pantoja rep el suport de la periodista | GTRES

En més d'una ocasió, aquesta coneguda presentadora de televisió ha acudit a les seves xarxes socials per compartir el que veritablement pensa sobre la parella:

"Isa Pantoja dóna en cada aparició una lliçó de compostura, educació i acceptació. No ha hagut de ser gens fàcil per a ella veure el buit que pateix el seu xicot sense poder fer res per aconsellar-lo ni advertir-lo".

Però, i per si no n'hi hagués prou, una de les vidents més famoses del nostre país ja ha compartit la seva predicció de cara a la final de Superviventes 2023. I és que segons Esperanza Gracia, Beno serà el guanyador d'aquesta edició.