Imatge de Jorge Javier Vázquez amb un rostro serio a un debat de 'GH VIP' el 2019. Porta unes ulleres negres i un micro a l'orella
GENT

'Supervivientes 2024', l'oportunitat de Jorge Javier Vázquez per ressorgir

Jorge Javier Vázquez té totes les seves esperances posades en aquest conegut 'reality' després de la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'

Després del seu últim revés professional, Jorge Javier Vázquez té totes les seves esperances posades en un dels formats més exitosos de Mediaset España. I és que tot apunta que la pròxima edició de Supervivientes s'ha convertit en una nova oportunitat per ressorgir de les seves cendres.

Divendres passat, 29 de setembre, i després de registrar unes dades d'audiència baixes des de la seva estrena, Telecinco va decidir cancel·lar el seu nou programa, Cuentos Chinos. Aquest nou format va arribar a la graella de la cadena amb l'únic objectiu de recuperar el lideratge que aquesta empresa audiovisual ha perdut els darrers mesos.

Jorge Javier Vázquez a l'estrena de Contes Xinesos a Telecinco
Cancel·len 'Cuentos Chinos', l'últim programa de Jorge Javier Vázquez | Mediaset

Tot i això, i malgrat comptar amb la presència de Jorge Javier Vázquez, un dels seus presentadors estrella, no han aconseguit el seu objectiu.

Després d'aquest nou fracàs de La Fábrica de la Tele, tot apunta que el comunicador ja té els seus ulls posats en el seu pròxim i esperat projecte professional. I és que, molt probablement, la pròxima vegada que vegem el de Badalona serà amb el retorn de Supervivientes.

Jorge Javier Vázquez sap quina és la seva oportunitat de ressorgir: l'estrena de Supervivientes 2024

A Jorge Javier Vázquez encara li queda un cartutx per cremar. I és que, tot apunta que, després del fracàs de Cuentos Chinos, el comunicador tindrà els pròxims mesos una nova oportunitat. I com no podia ser altrament, vindrà de la mà d'un dels formats amb més èxit de Telecinco: Supervivientes.

Malgrat que el futur de La Fábrica de la Tele dins de Mediaset és incert per la creixent rellevància de productores com ara Unicorn Content, la situació del presentador és totalment diferent.

Tal com va transcendir fa uns mesos, a Jorge Javier Vázquez encara li queden dos anys de contracte amb aquesta coneguda empresa audiovisual. Per això, els pròxims mesos, podria rebre una nova i esperada proposta laboral.

Plató de Supervivientes amb Carlos Sobera y un rètol de Jorge Javier
Jorge Javier Vázquez té totes les seves esperances posades en 'Supervivientes 2024' | Mediaset

Després d'haver presentat durant anys les gales de Supervivientes, tot apunta que aquesta situació es pot tornar a repetir ben aviat. I és que, durant les pròximes setmanes, podria rebre l'encàrrec de liderar la nova edició d'aquest exitós 'reality'.

El nou programa de Jorge Javier Vázquez ha desaparegut de la graella de Telecinco després de no aconseguir fer ombra al seu gran competidor: El Hormiguero. Cosa que el mateix presentador ja va comentar al seu blog de Lecturas.

“Les audiències del programa són, sent benèvols, manifestament millorables. Personalment, tampoc no estan responent a les meves expectatives, esperava millors xifres. És important acceptar la situació i no intentar adornar-la ni agafar-se a excuses peregrines”.

Muntatge de Pablo Motos a El Hormiguero i Jorge Javier a Contes Xinesos
Jorge Javier Vázquez no ha aconseguit fer ombra a Pablo Motos | Mediaset, Atresmedia

Per la seva banda, fonts properes a La Fábrica de la Tele han assegurat que "es veia com a previsible el final de l'emissió del programa a l'horari de màxima audiència". Tot i això, “s'esperava que Mediaset oferís una sortida digna al projecte amb un 'pla B'”.

Aquest pla B a què es refereixen podria haver estat, entre altres coses, una “reconversió” de l'espai, presentat per Jorge Javier Vázquez, “en un programa d'horari de màxima audiència”.

Sigui com sigui, tot apunta que la cancel·lació de Cuentos Chinos ha estat ben rebuda per part d'Óscar Cornejo i Adrián Madrid. Al contrari del que va passar amb Sálvame, la fi d'aquest nou format “no ha estat filtrada”.

Després d'aquesta imminent cancel·lació, Jorge Javier Vázquez va tornar aquest divendres, 29 de setembre, a les xarxes socials per acomiadar-se de l'audiència de Cuentos Chinos.

A través d'una publicació d'Instagram, el televisiu va lamentar el trist final que ha tingut la seva última aventura laboral. “Vaig arribar al veïnat disposat a quedar-me, però els lloguers estan pels núvols i no ha pogut ser”.

A més, i reconeixent la gran tasca dels seus competidors, Jorge Javier Vázquez va voler felicitar Pablo Motos, Carlos Sobera, Wyoming i tot l'elenc de Cuatro Estrellas. “Les meves felicitacions més sinceres perquè romanen a la franja gràcies a allò que tots busquem en començar un programa: l'èxit”.