Muntatge de fotos d'Ollalla Moreno molt somrient a una platja de Girona
GENT

El bonic poble català que va enamorar Olalla Moreno, actriu de ‘Com si fos ahir’ a TV3

Olalla Moreno, actriu de TV3, va compartir unes fotos al seu perfil d'Instagram en un bonic poble de la Costa Brava

Olalla Moreno és una actriu catalana que fa molts anys que treballa a TV3. Actualment, forma part del repartiment de Com si fos ahir, una popular sèrie de la cadena catalana. En l'esmentat format interpreta la Cati, un personatge que desperta sentiments contradictoris als teleespectadors de la sèrie.

“No estic avorrida de ser-hi, m'ho passo molt bé”, va arribar a confessar sobre la seva participació a Com si fos ahir. Però més enllà de la Cati, hi ha l'Olalla Moreno. Una actriu catalana que té els seus gustos i la seva personalitat.

Tot i que no és una persona que comparteixi massa sobre la seva vida personal, hi ha alguns detalls que no s'escapen. I tot gràcies a les xarxes socials, que són tot un aparador que permeten conèixer alguns dels artistes que veiem a través de la petita pantalla. Com és el cas d'Ollalla Moreno.

El racó de Catalunya que va enamorar l'Olalla Moreno, al descobert

S'acosta el bon temps i, amb ell, l'estiu. Una estació de l'any que moltes persones aprofiten per anar a la platja i desconnectar de la rutina. I l'Olalla Moreno no va dubtar a compartir quin racó de Catalunya li va encantar per desconnectar i fer-se algunes fotos.

De fet, sembla que li va agradar tant aquesta platja que no va dubtar a compartir algunes instantànies al seu perfil d'Instagram. L'actriu de TV3 va penjar l'any 2022 unes fotografies a una platja de Sant Pere Pescador. Un bonic municipi ubicat a l'Alt Empordà, a Girona.

“19:00 hores de la tarda a Sant Pere Pescador. La llum per fer fotos a aquesta hora és preciosa. Totes queden bé”, escrivia en un carrusel de fotos.

Unes imatges en què l'Olalla Moreno sortia molt somrient ajupida davant del mar. “En vaig fer moltes[de fotos], i vaig estar recollint pedres, petxines i «palitos» compulsivament. Actriu i biòloga, «no digo mas»”, va escriure. Tot i això, no va concretar quina zona de platja de les vuit que té Sant Pere Pescador la va delectar.

Imatge d'Ollalla Moreno a la sèrie 'Com si fos ahir'

Sant Pere Pescador, el municipi que va delectar l'Olalla Moreno

Sant Pere Pescador és un municipi que té poc més de 2.000 habitants, però és tot un paradís pels amants del mar. Les platges de Sant Pere Pescador són de sorra fina i formen dunes de poca profunditat. S'hi poden practicar diferents esports com windsurf, kitesurf —en zones habilitades—, vela, catamarà, caiac, voleibol i pàdel-surf, entre molts altres.

Tot i això, la platja no és l'únic dels atractius d'aquest bonic poble de Girona. A Sant Pere Pescador es pot gaudir d'altres activitats turístiques com rutes a peu i amb bicicleta, visitar la Casa Caramany o fins i tot conèixer el seu Mercat Setmanal.

➡️ Gent

Més notícies: