Sorpresa a TV3: el plat que deixarà KO a Marc Ribas avui a 'Joc de cartes'
Tensions i moltes sorpreses: els dos ingredients principals del 'Joc de cartes' d'aquest dimecres a TV3
Aquest dimecres a la nit, TV3 promet una nova entrega de Joc de cartes que no deixarà indiferent a ningú. El programa presentat per Marc Ribas continua consolidant-se com un èxit rotund en el prime time, sent l'elecció de la cadena cada temporada.
Amb un 17,7% de quota de pantalla la setmana passada, el programa va demostrar una vegada més que és imbatible. Aquesta vegada, l'espai s'endinsarà al Parc Natural de Collserola, als afores de Barcelona, per buscar el millor restaurant de l'entorn.
El plat que deixarà KO a Marc Ribas a Joc de cartes
Collserola és el lloc escollit per a aquest nou repte gastronòmic. Aquest espai natural, ple de bellesa i tranquil·litat, es convertirà en l'escenari d'una intensa competició per trobar el millor restaurant.
El vídeo promocional del programa ha generat gran expectació, destacant alguns dels elements més cridaners d'aquest episodi. Un dels punts que més ha sorprès és la inclusió de carn de cangur en un dels menús, cosa que sens dubte donarà molt a parlar.
La peculiaritat d'aquesta carn, poc comuna en la gastronomia local, generarà l'astorament de Marc Ribas. I és que no hi ha dubte que el plat deixarà KO al xef català. El programa se centrarà en les reaccions dels concursants davant d'ingredients exòtics com la carn de cangur.
Aquest detall ha creat una gran expectativa entre els seguidors del programa, que ja anticipen les possibles reaccions de sorpresa. I és que després de filtrar-se aquesta informació, tot fa pensar que la nova entrega arribarà plena de sorpreses.
Molta tensió a Joc de cartes
Joc de cartes no només es distingeix pel seu enfocament en la gastronomia, sinó també per la interacció entre els seus participants. Una confrontació protagonitzada per una aspirant, la qual no té manies a criticar els altres, promet ser un dels moments més tensos.
Al programa, les opinions són tan importants com els plats servits. Amb tot, aquest dimecres, els concursants hauran de demostrar la seva capacitat per no només cuinar, sinó també lidiar amb les diferències personals.
Amb aquests ingredients, tant culinaris com emocionals, l'espai de Marc Ribas està llest per captivar la seva audiència una vegada més. Aquesta nit, Collserola serà l'epicentre de la competència gastronòmica més emocionant de la televisió catalana.
Més notícies: