Sorpresa a TV3: l'audiència aclareix què pensa de Marc Ribas i el seu ‘Joc de Cartes’
‘Joc de Cartes’, el programa de Marc Ribas a TV3, va anar a Tarragona a la recerca del millor plat tradicional
La gastronomia catalana té un enorme aparador a TV3 gràcies a Joc de Cartes. Aquest programa, presentat per Marc Ribas, enfronta diversos restauradors en una intensa competició. Cada episodi recorre una regió de Catalunya per trobar els millors plats i tradicions culinàries.
La dinàmica combina emoció, drama i moments de tensió entre els participants. Marc Ribas no només avalua els plats, també l'hospitalitat i l'essència de cada local. Aquest equilibri entre competició i entreteniment ha convertit el programa en tot un èxit d'audiència a TV3.
Joc de Cartes torna a arrasar a TV3
Aquesta setmana, Joc de Cartes va visitar Tarragona per trobar el millor plat tradicional de la zona. Els restaurants participants van oferir receptes úniques i apostes gastronòmiques carregades de sabor. A més, una de les concursants va avivar la polèmica en acusar altres d'espiar-la.
Un dels restaurants seleccionats va ser El Trull 4 Brasas, ubicat a Tarragona i especialitzat en cuina catalana a la brasa. Liderat per Jorge Piera, aquest local aposta per sabors intensos i productes de qualitat. El seu menú inclou plats destacats com els caragols a la llauna amb picada de sobrassada i el fricandó de vedella.
Un altre participant va ser El Canteo Gastrobar, també situat a Tarragona. Aquest restaurant s'enfoca en tapes creatives, vins selectes i una cuina informal però de gran qualitat. Entre els seus plats destaquen les croquetes, les braves i els canelons XL, ideals per als amants del menjar casolà amb un toc modern.
La Xeriueta, a Altafulla, va representar la cuina de proximitat amb una proposta basada en els ingredients del territori. Aquest restaurant combina peixos frescos, carns i plats tradicionals amb un enfocament innovador. La seva oferta inclou musclos a la brasa, ostres naturals i una selecció de coques d'escalivada.
Des de Roda de Barà va arribar Lagartija, un restaurant que barreja la tradició mediterrània amb un toc autor. La seva especialitat són els arrossos, que destaquen pel seu sabor i cura a la presentació. A més, ofereixen plats originals com flors de carxofa amb foie i musclos a la planxa.
Finalment, el guanyador de l'episodi va ser El Trull 4 Brasas, que va convèncer el jurat amb la seva aposta pel producte de proximitat. Entre els plats que van conquistar Marc Ribas hi ha els peus de porc amb caragols i rossinyols. I no només Marc Ribas va tenir clar que havia de guanyar Jorge Piera, a les xarxes socials l'audiència de TV3 també va destacar la qualitat d'aquest local.
L'episodi no només va deixar un sabor especial, també va arrasar en audiència. Amb un 17,7% de quota i 316.000 espectadors, va ser el contingut no informatiu més vist de TV3. A més, va aconseguir la millor dada de les darreres tres setmanes, consolidant el seu èxit a la cadena catalana.
La fidelitat del públic, amb el 58,4%, demostra l'impacte del programa. Joc de Cartes continua sent un dels pilars més sòlids de TV3. Marc Ribas i el seu equip han demostrat que tradició i espectacle poden anar junts.
Més notícies: