Fotomuntatge d'Helena García Meleroo amb una imatge de la presentadora a la gala People in Red i una altra imatge amb el seu exmarit, Joan Vehils

GENT

Sorpresa per l'inesperat gest d'Helena García Melero i el seu exmarit, Joan Vehils

Helena García Melero i Joan Vehils van assistir a la gala People in Red i hi va haver un detall sorprenent


Aquest dilluns passat, el Museu Nacional de Catalunya (MNAC) es va vestir de vermell per retre homenatge a la gala People in Red. Un esdeveniment que va acollir tota mena de les personalitats del nostre país. Entre els convidats, hi havia una espectacular Helena García Melero.

L'esdeveniment està organitzat pel doctor Bonaventura Clotet, com a president de la Fundació Lluita contra les Infeccions. Així, la gala té com a objectiu recaptar fons per a la investigació contra les malalties infeccioses, que són la quarta causa de mortalitat al món.

Tal com hem anunciat, la celebració va tenir lloc al Museu Nacional de Catalunya (MNAC) per donar suport a la fundació, que va néixer ara fa 30 anys. A la cita van assistir diverses personalitats del panorama català i estatal. El presentador va ser un any més l'humorista català, Andreu Buenafuente.

Helena García Melero, espectacular a la gala People in Red

Tal com hem pogut observar a través d'Instagram, Helena García Melero va assistir a l'esdeveniment amb l'ex de TV3, Cristina Puig. El cert és que la presentadora del programa Tot es mou va ser una de les millors vestides de la gala. La catalana es va personar amb un preciós vestit llarg i de color platejat.

Imatge d'Helena García Meleroo a la gala People in Red

Vestimenta a part, hi va haver un petit detall durant la celebració que, segurament, per a molts va passar desapercebut. Un gest relacionat amb la presentadora estrella de la televisió pública de Catalunya i el seu exmarit, Joan Vehils.

Helena García Melero i Joan Vehils, com cada any, van anar a l'esdeveniment. Tot i això, l'any passat tots dos van posar junts a la catifa vermella. Cosa que no va sorprendre gaire, ja que tot feia pensar que, després del seu divorci, mantenien una bona relació.

Tot i això, aquest any no ha estat així. D'aquesta manera, hem pogut veure que la periodista i el seu exmarit i pare dels seus fills han posat per separat. Unes imatges que podrien haver passat desapercebudes, però que podrien significar molt més que una simple casualitat.

Fotomuntatge d'Helena García Meleroo i Joan Vehils a la gala People in Red

A les fotografies es pot observar Helena García Melero posant amb Bonaventura Clotet i la dona de Carles Puigdemon. Joan Vehils també es va fotografiar amb l'organitzador de l'esdeveniment, però separat de la seva exdona.

➡️ Gent

Més notícies: