Primer pla de la cantant Vicco pensativa i mirant a càmera

La secreta núvia de Vicco amb qui comparteix la seva passió per la música

Vicco fa més d'un any que surt amb la seva nòvia Sara

Vicco aconseguia un gran èxit gràcies a la seva participació al Benidorm Fest, on la seva cançó Nochentera es va tornar ràpidament viral. Així, es convertia en una de les cançons més escoltades del mateix festival, tot i que finalment era Blanca Paloma la que s'alçava amb la victòria i ens representava a Eurovisió.

D'aquesta manera, Vicco aconseguia ràpidament una gran fama, encara que poc sabem de la seva vida privada. Tot i això, a les xarxes socials la cantant no ha dubtat a presumir de la seva bonica història d'amor amb Sara Sanz, que també comparteix la seva passió per la música.

Totes dues porten juntes una mica més d'un any i viuen a Madrid. A més, tal com confessava la pròpia Vicco, ella és la primera noia amb qui manté una relació, encara que en el passat “ja havia provat coses”.

“No havia estat mai amb una noia com ara”, explicava. “Mai abans havia connectat amb una a aquest nivell, i estic feliç. Com ho veig una cosa normal, ho he compartit amb naturalitat”, assegurava presumint de com està d'enamorada.

Recentment, l'artista ha estat en el punt de mira arran de les polèmiques declaracions que ha fet sobre Isabel Díaz Ayuso i Pedro Sánchez. I és que ella no dubtava a mullar-se i deixar clar què opina sobre la presidenta de la Comunitat de Madrid. Un fet que l'ha comportat a rebre força crítiques.

Vicco, molt feliç amb la seva xicota, que també es dedica a la música

Mentre que, per la seva banda, la seva xicota, Sara, és una artista valenciana amb arrels cubanes, però que també ha exercit de model i actriu.

I la veritat és que a les xarxes ja ha aconseguit certa rellevància, ja que reuneix més de 35.000 seguidors. A més, amb tot just 22 anys, comença a obrir-se pas en el complicat món de la música, on ja compta amb 11.000 oients mensuals a Spotify.

Pel que fa al seu estil, ella mateixa explica que és una fusió entre el raper Rels i Beret. “Estic trobant el meu so, però ells si els batem junts seria Sazza”, explicava respecte al nom artístic.

I fins i tot va arribar a presentar-se també a la preselecció d'Eurovisió, encara que no va comptar amb la mateixa sort que la Vicco.