Primer plànol de Sara Carbonero somrient a la inauguració del Centre Mèdic Maso

La reacció de Sara Carbonero a l'última sorpresa que li ha donat Nacho Taboada

Sara Carbonero està encantada amb el gest del seu xicot

Sara Carbonero està passant un bon moment en tots els sentits. A l'àmbit laboral, continua amb la seva feina com a periodista i tira endavant amb la seva faceta com a empresària al món de la moda. I, personalment, està molt feliç en la relació que té amb Nacho.

Sara Carbonero surt amb el músic des de fa una mica més d'un any i la seva història d'amor ja està consolidada. N'és una bona mostra que ara ell ha tingut un gest que a ella li ha encantat. La periodista ha reaccionat amb un somriure en veure que ell li ha donat suport presencialment i musicalment en el seu nou projecte empresarial.

Sara Carbonero, encantada amb el detall del seu xicot

Sara Carbonero és sempre molt discreta pel que fa a la seva relació sentimental, que va començar aproximadament l'abril de 2022. Ella i el seu noi volen gaudir del seu amor fora del focus mediàtic i ho estan aconseguint. Per això, només en molt poques ocasions se'ls ha vist junts.

No obstant això, l'exdona d'Iker Casillas ha vist que les últimes hores el seu xicot ha volgut trencar aquesta màxima. Ho ha fet a través d'un gest que li ha encantat a ella i ha agraït a parts iguals. Exactament, Taboada ha decidit acompanyant-la per partida doble en un esdeveniment que ella ha organitzat: acudint i actuant amb el seu grup, Colectivo Panamera.

Sara Carbonero l'ha tingut al seu costat a la presentació de la nova col·lecció de la seva marca de moda, Slow Love. Marca en què té com a sòcia la seva amiga, la també periodista Isabel Jiménez.

El madrileny cafè Berlín és el lloc on s'ha desenvolupat aquesta cita i on Sara i Nacho han estat fotografiats junts. És veritat que en cap moment se'ls ha enxampat fent-se petons o abraçant-se, però les seves mirades han estat suficients per deixar clar el que senten.

Ell ha estat enfavat mirant-la, pendent d'ella i escoltant-la parlar sobre com anava la vetllada. I Carbonero, per la seva banda, no ha pogut amagar el somriure i els ulls d'enamorada mentre ell actuava sobre l'escenari.

Sara Carbonero hi ha trobat un suport inqüestionable

Sara Carbonero està feliç amb la sorpresa de Nacho en acompanyar-la d'aquesta manera a l'esdeveniment esmentat. Així, ha pogut comprovar una vegada més que el seu noi sempre és al seu costat quan el necessita.

Diem una vegada més perquè, quan mesos enrere la periodista va haver d'ingressar a l'hospital per ser intervinguda, Taboada hi va ser. El músic no se'n va separar en cap moment per cuidar-la com necessitava.

Sara Carbonero i Nacho Taboada passejant pels carrers de Barcelona
Sara Carbonero hi té un pilar fonamental de la seva vida | Europa Press

Sara sembla que ha trobat la parella que buscava, en què preval la comprensió i l'amor. I les seves xarxes socials són un fidel reflex de com està d'enamorada. Sí, perquè moltes vegades comparteix amb els seus seguidors frases romàntiques o poemes que són tota una declaració d'amor.

Un exemple és que fa unes setmanes va pujar un text d'Elvira Sastre, que de ben segur anava dirigit al seu xicot. El text deia: “M'agrades tu i la teva manera de ser al món, perquè quan t'arraconen tu t'inventes una altra cantonada”.