Primer pla del presentador de ràdio de la Cadena COPE, Pepe Domingo Castaño

Mor Pepe Domingo Castaño

El mític presentador ha mort als 80 anys

Pepe Domingo Castaño, mític narrador radiofònic espanyol, ha mort als 80 anys. La Cadena COPE ha informat que el radiofonista ha mort aquesta matinada a Madrid. “A la matinada d'avui, 17 de setembre, ha mort Pepe Domingo Castaño Solar als 80 anys a l'Hospital de la Zarzuela de Madrid. Pepe se n'ha anat de manera sobtada, envoltat dels seus”, han comunicat des de la Cadena COPE.

El presentador era una de les veus més reconeixibles del panorama radiofònic espanyol i era la cara visible de 'Tiempo de juego' de la Cadena COPE. Anteriorment havia estat la veu de 'Carrusel deportivo', a la Cadena SER.

"La ràdio ja mai tornarà a sonar igual sense tu"

Des del 'Partidazo de COPE', han lamentat la mort de Pepe Domingo assegurant que "per a nosaltres ho era tot". "El dia que no volíem mai que arribés ha arribat. Aquesta matinada ha mort Pepe Domingo Castaño als 80 anys. No sabem què dir perquè en Pepe per a nosaltres ho era tot", han dit.

"La ràdio ja mai tornarà a sonar igual sense tu. Aquesta família ja mai tornarà a bategar igual sense tu però, per tu, seguirem… Encara no sabem com ho farem però seguirem omplint el buit que ens deixes amb vida i ràdio. T'estimem Pepe, t'estimem i t'estimarem sempre com tu ens has ensenyat, amb alegria i units”, han sentenciat en un comunicat emès a Twitter.

Finalment, qui també s'ha volgut acomiadar de Pepe Domingo Castaño ha estat el seu etern company de files, Manolo Lama. “Se n'ha anat un geni de la ràdio, se n'ha anat el mestre de la comunicació, se n'ha anat el pare de la redacció de COPE. DEP Pepe Domingo Castaño", ha comentat Manolo Lama.