Primer pla de Juan Urdangarin amb el rostre molt seriós
GENT

El secret de Juan Urdangarin, fill de la infanta Cristina: on està vivint

Juan Urdangarin sempre ha vetllat molt per mantenir-se lluny del focus mediàtic

Juan Urdangarin és un dels fills més desconeguts de Cristina i Iñaki. Sempre ha intentat mantenir-se allunyat del focus mediàtic en la mesura del possible, cosa molt difícil per la família a què pertany.

No obstant això, les últimes setmanes Juan Urdangarin està copant moltes portades dels mitjans. El motiu és que ara han sortit a la llum detalls desconeguts de la seva vida. Així, per exemple, s'ha revelat on viu en aquests moments.

Juan Urdangarin: on viu i amb qui

Juan Urdangarin, que únicament va parlar públicament per donar suport el seu germà Pablo després de les declaracions per la separació dels seus pares, és un gran desconegut pels espanyols. Ho és perquè així ho ha volgut. Ha optat sempre per estar en segon pla i poder fer una vida tan anònima com sigui possible.

Tanmateix, ara han sortit dades de la seva faceta personal. D'aquesta manera, per exemple, s'ha descobert que treballa a Londres en una empresa del gendre de José María Aznar. En aquesta exerceix com a ajudant de producció gràcies a la seva llicenciatura en Relacions Internacionals, que va estudiar a la Universitat d'Essex.

D'aquesta manera, hem sabut que Juan resideix a la capital londinenca i també hem descobert que hi comparteix pis de lloguer amb dos amics. És més, segons ElNacional.cat, aquest habitatge està ubicat en una molt bona zona, per la qual cosa el cost d'aquesta no està a l'abast de qualsevol butxaca.

Juan Urdangarín amb el rostre molt seriós mirant cap avall
Juan Urdangarin resideix a Londres en un habitatge gens econòmic | GTRES

I un altre detall molt interessant sobre això revelat per aquest mitjà és que aquesta residència no la sufraga el jove. Pel que sembla, això va a càrrec del seu avi matern, el rei Joan Carles I.

És a dir, ha sortit a la llum que el primogènit de la infanta Cristina es troba en condicions semblants a les del seu germà Pablo. Sí, perquè aquest, que resideix a Barcelona, està vivint en un pis a la millor zona de la ciutat, Pedralbes, que tampoc no paga ell. Lògicament, perquè el seu sou com a jugador d'handbol no en dona per tant.

Això sí, encara que a tots dos els ajuden econòmicament, tenen unes vides molt diferents de les dels seus cosins Froilà i Victòria Federica. Ens referim, al fet que ells treballen, al fet que compten ja amb estudis i que intenten portar una vida discreta, lluny de polèmiques i festes.

Més detalls de la vida de Juan Urdangarin

També hem pogut saber que Juan Urdangarin va fer un any sabàtic, el qual va dedicar a fer tasques de cooperació i voluntariat. Feines que va dur a terme amb l'ONG Entreculturas i amb jesuïtes en pro de diferents racons del món afectats per la pobresa.

Precisament, la faceta solidària que té l'ha heretada de la seva àvia materna, Sofia. Una dona amb qui, pel que sembla, té un vincle molt especial i amb qui pot passar hores parlant.

Així mateix, s'ha descobert que, encara que va ser un dels grans suports del pare durant el seu empresonament, ara s'ha posicionat amb la seva mare. Sí, sembla que dona suport a aquesta en el divorci i que està molt dolgut amb el comportament que Iñaki ha tingut, per com ha fet les coses. Té clar que ha estat Cristina qui més ha patit i està sent un gran suport per a ella.

Muntatge a la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin en primer pla i somrient
Juan Urdangarin està sent un gran suport per a la seva mare | e-noticies.cat

El que desconeixem completament de Juan és la seva vida sentimental. Al contrari que Pablo, que ja ha fet pública la seva relació amb la seva xicota, la premsa no l'ha enxampat mai amb cap parella. Per això, no sabem si està solter o no, ni tampoc si en algun moment ha viscut una bonica història d'amor.