Muntatge de fotos de Sara Carbonero i Jorge Fernández en primer pla amb un cor amb un interrogant
GENT

Sara Carbonero i la seva història amb Jorge Fernández: un misteri per resoldre

Tant Sara Carbonero com Jorge Fernández han optat per no parlar sobre l'idil·li que van protagonitzar l'any 2009

Tot i que avui manté una bonica relació amb Nacho Taboada, la vida sentimental de Sara Carbonero sempre ha generat una gran expectació. I prova d'això és la misteriosa història d'amor que va protagonitzar l'any 2009 amb el presentador Jorge Fernández.

Al juliol d'aquell any, es van encendre totes les alarmes al voltant de l'exmíster Espanya i de l'exsubdirectora d'esports de Telecinco.

Tal com va assegurar el periodista Daniel I. Carande a la revista Diez Minutos, Sara Carbonero i Jorge Fernández portaven junts des del mes de febrer. Tot i que en aquell moment també va voler deixar molt clar que encara no es podia parlar de relació sentimental, ja que encara s'estaven coneixent.

Des d'aleshores, no s'ha sabut res més sobre aquesta història d'amor misteriosa. Una incògnita que, avui dia, els seus protagonistes es neguen a resoldre.

Muntatge de fotos de Sara Carbonero i Jorge Fernández posant en un photocall

Sara Carbonero i Jorge Fernández mai no han parlat públicament de la seva història d'amor

Durant tots aquests anys, tant Sara Carbonero com Jorge Fernández s'han mostrat força reticents a parlar de la seva vida en públic. Tot i això, el juliol del 2009, tots dos es van convertir en el centre de totes les mirades, després que sortís a la llum el seu inesperat i misteriós idil·li.

Tal com va transcendir, aquests dos presentadors de televisió portaven des del mes de febrer sortint junts. No obstant això, tal com hem pogut veure amb el pas del temps, la seva relació no va arribar a quallar.

Primer pla de Sara Carbonero seria a la premiere d''Agárrate a la vida'

Una història d'amor que va arribar a desconcertar els mitjans de comunicació. Ja que, en aquell moment, a Sara Carbonero també se la relacionava amb altres cares conegudes del nostre país.

Mentre que Jorge Fernández continuava solter després de posar fi al seu matrimoni amb Lucía Marzo, la vida sentimental de la comunicadora va acaparar totes les mirades.

Tant és així que, durant aquell any, a Sara Carbonero se la va relacionar amb el famós tennista Feliciano López i amb Miguel Ángel Muñoz, un antic company de Radio Marca. Però no van ser els únics.

Sara Carbonero amb un vestit daurat i la bossa a la mà mirant Iker Casillas somrient en vestit negre

Una setmana abans que saltés pels aires el seu idil·li amb Jorge Fernández, es va començar a especular amb un possible acostament entre la comunicada i Iker Casillas. Home que finalment va acabar convertint-se en el seu marit i en el pare dels seus dos fills.

Un any abans del romàntic petó que van protagonitzar durant el Mundial de futbol del 2010, Sara Carbonero i l'exporter del Reial Madrid van coincidir en un altre esdeveniment esportiu.

El juny de 2009, la selecció espanyola es va traslladar fins a Sud-àfrica per participar en la vuitena edició de la Copa FIFA Confederaciones. Un torneig en el qual es van veure les cares per primera vegada.

Finalment, i malgrat que van unir les seves vides en matrimoni l'any 2016, Sara Carbonero i Iker Casillas van posar fi a la seva història d'amor el març del 2021.

Actualment, tant la presentadora de televisió com Jorge Fernández han continuat amb les seves vides per separat. I mentre que el conductor de La Ruleta manté una discreta relació amb la seva xicota, Nora Arístegui, Sara Carbonero ha trobat l'amor amb l'exfutbolista i músic, Nacho Taboada.

➡️ Gent

Més notícies: