Muntatge de fotos de pla curt d'Alessandro Lequio amb cara seriosa i, al costat, emojis d'explosió i bomba
GENT

Alessandro Lequio exposa una bomba sobre el seu passat: ‘Em posava perruca de dona’

Alessandro Lequio ha explicat com va aconseguir que els paparazzis no descobrissin cap de les seves amants

Alessandro Lequio ha acudit a la tertúlia de Vamos a ver, programa on exerceix de col·laborador des del principi de la temporada. I sense previ avís ha deixat anar una bomba sobre el seu passat que no ha deixat indiferent ningú. Segons explica, es disfressava de dona per despistar la premsa i poder tenir cites clandestines amb certes dones.

La fama de conqueridor d'Alessandro Lequio no és cap secret, de fet, és un llast que encara el continua perseguint. Tot i això, és important deixar clar que des que es va casar amb María Palacios ha estat un home completament honest. Olvido Hormigos el va acusar del contrari i ell va posar l'assumpte en mans dels tribunals, una demanda que ha acabat guanyant.

Alessandro Lequio i la seva parella, María Palacios, en un photocoll amb cares amb una expressió neutra

Alessandro és molt sincer i ha admès sense problemes que en el passat va ser infidel diverses vegades. Tant és així que la mare del seu primer fill el va deixar perquè suposadament va descobrir que estava coquetejant amb Ana Obregón. Va ser la primera aventura de moltes, però María Palacios ha aconseguit enterrar el mite.

Alessandro ha donat la seva opinió sobre l'última cosa que han explicat al seu programa. Tal com han informat, Gerard Piqué es presentava al bar on treballava Clara Chía amb un passamuntanyes per no ser reconegut. Lequio insisteix que és un truc molt factible, ja que ell feia una cosa semblant.

Alessandro Lequio i el seu truc per ser infidel

“Jo he arribat a posar-me una perruca de dona, perquè jo he compaginat relacions i em seguien els fotògrafs, aleshores em vestia de dona”. Aquestes han estat les paraules exactes de Lequio i els seus companys s'han quedat molt sorpresos. “Em posava una perruca, crec que rossa”, ha insistit fent honor al sentit de l'humor.

Imatge d'Alessandro Lequio a 'Vamos a ver'

Lequio ha donat veracitat al testimoni d'una noia que afirma haver vist Gerard Piqué amb un passamuntanyes. L'empresari es desplaçava fins a la discoteca on treballava Clara Chía per intentar que es fixés en ell. El problema és que en aquella època encara estava amb Shakira i havia de ser molt curós.

“A mi no em reconeixien, és impossible que em reconeguessin i no em posava talons”, ha comentat Alessandro. Cal recordar que durant els anys 90 va ser una de les cares més famoses del nostre país i, tot i això, aconseguia despistar els paparazzis.

➡️ Gent

Més notícies: