Primer pla del presentador Jorge Javier Vázquez mirant a càmera molt sorprès al plató de 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez: la fortuna que ha guanyat gràcies a 'Sálvame'

Jorge Javier Vázquez ha aconseguit una gran fortuna gràcies a la seva feina a la televisió

Jorge Javier Vázquez no passa per un bon moment personal. Tant és així que, després de més de dues dècades dedicat a la televisió, s'ha vist obligat a deixar el seu lloc de feina. Tot i això, tot apunta que, durant aquest temps, ha aconseguit una gran fortuna gràcies a la petita pantalla.

Fa unes setmanes, el comunicador va prendre una de les decisions més dures de la seva vida: deixar de banda la seva faceta com a presentador de televisió. I és que, més d'una vegada, hem pogut escoltar el català confessar la seva addicció a la feina.

Muntatge d'un post d'Instagram de Jorge Javier Vázquez amb el comentari d'Adela González el 4 de juny de 2023
Jorge Javier Vázquez abandona la televisió | @jorgejaviervazquez, Instagram

"Cada vegada que acabava una temporada a la televisió, pensava: 'això em matarà'", va relatar Jorge Javier Vázquez, durant la seva entrevista al conegut programa, La matemática del espejo. "Quan et reconeixes com a addicte, saps que tens una malaltia i que has de lluitar sí o sí contra ella".

Però, després d'adonar-se que la seva salut estava en perill, Jorge Javier Vázquez va decidir parar. Per això, i sense pensar-s'ho dues vegades, va anunciar a través de les xarxes socials que havia arribat el moment de posar la seva carrera en pausa. "Necessito parar per cuidar-me".

"El cos i la ment t'envien senyals i jo he estat poc de seguir-les. En aquests moments, tornar és l'última cosa en què penso, encara que potser sigui el que més em vingui de gust. Així que, només puc dir 'fins sempre, fins que pugui, fins que sorgeixi'".

Ara, i després que Diego Arrabal hagi fet públiques noves dades sobre el seu estat de salut, ha sortit a la llum el sucós patrimoni que Jorge Javier Vázquez podria posseir.

Jorge Javier Vázquez ha aconseguit una gran fortuna

No hi ha dubte que, durant tots aquests anys, Jorge Javier Vázquez ha tingut l'oportunitat de guanyar molts diners gràcies a faceta com a comunicador. I és que, com tots sabem, el de Badalona és una de les cares més ben pagades de tot Mediaset España.

A més, al seu lloc com a presentador dins d'aquest grup audiovisual cal sumar-hi les seves contínues col·laboracions a la revista Lecturas, i els beneficis que obté gràcies a les seves obres literàries.

Jorge Javier Vázquez somrient al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier Vázquez ha guanyat més de 39 milions d'euros a la televisió | Mediaset

Després de conèixer algunes de les principals fonts d'ingressos, no és estrany que, durant tota la seva exitosa carrera professional, Jorge Javier Vázquez hagi aconseguit aglutinar una gran fortuna.

I, encara que és difícil saber amb exactitud quin patrimoni té el català, no hi ha dubte que, després de posar-se al capdavant de Sálvame, la seva fortuna ha incrementat considerablement.

Segons Business insider, des del 2009, Jorge Javier Vázquez ha anat sumant una mitjana de tres milions d'euros l'any gràcies a la seva tasca al capdavant d'aquest format conegut. Això suposa que, el 2022, la seva fortuna va poder arribar als 39 milions d'euros.

Més enllà del patrimoni líquid, el comunicador compta amb una societat que ha arribat a facturar més de 5 milions d'euros. Una xifra que, segons lainformacion.com, va aconseguir assolir el 2016.

Plànol curt de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes 2023' amb rostre d'enuig
Jorge Javier Vázquez té diversos immobles | Mediaset

D'altra banda, Jorge Javier Vázquez també té en propietat diversos immobles repartits per tota la geografia espanyola. Entre les seves propietats hi ha casa seva, situada als afores de Madrid, amb un valor que supera els tres milions d'euros.

A més, també té un altre pis al centre de la capital espanyola, el valor del qual ronda el milió i mig d'euros. Finalment, a la seva terra natal, Badalona, hi té dos pisos al seu nom.

Sens dubte, una fortuna que Jorge Javier Vázquez ha aconseguit assolir gràcies a tot l'esforç, la constància i la dedicació que ha destinat a una de les seves grans passions: la feina.