Edurne amb David de Gea el dia del seu casament

GENT

El sacrifici que Edurne va haver de fer per salvar la seva relació amb David de Gea

Edurne i David de Gea van haver de fer front durant molt de temps a la distància que amenaçava de separar-los

Edurne i David de Gea travessen un dels moments més dolços de la seva vida. I és que després d'haver format una preciosa família amb la petita Yanay i donar-se el 'sí, vull' en un casament espectacular, queda clar que la parella ha superat tots els sots que han anat trobant en el seu camí.

Un dels principals problemes a què s'han pogut enfrontar en aquests 13 anys de relació és, sens dubte, la distància.

I és que el seu romanç es confirmava just quan de Gea ja havia esdevingut un porter a la Premier League anglesa.

Plànol curt de la cantant Edurne, amb cara feliç, asseguda en un plató de televisió
Edurne manté una relació molt estable amb David de Gea | Mediaset

Mentre que, per part seva, Edurne havia d'atendre els seus projectes professionals a Madrid, mantenint així una relació a distància amb el jugador.

Tot i això, i malgrat els 2071 quilòmetres que els separaven, ells van aconseguir tirar endavant el seu festeig. Tot i que aquest no va ser l'únic sotrac a què han hagut de fer front, ja que el 2017 es veien sumits en un gran escàndol.

Enmig de la concentració de la selecció espanyola a l'Eurocopa de França del 2016, David De Gea es veia implicat en una presumpta agressió sexual a una noia.

Edurne i David de Gea, més feliços i units que mai

Tot i que finalment la Fiscalia de Madrid no va trobar cap indici per investigar el porter. I, lluny que aquest incident aconseguís separar la parella, ells es mostraven més units que mai.

"No és cert que tot aquest episodi hagi debilitat la nostra relació com s'ha dit en alguns llocs. Estem millor que mai", declarava Edurne.

Edurne amb David de Gea el dia del seu casament
Edurne i David de Gea han format una preciosa família | GTRES

"S'ha sabut que tot era mentida i ho hem viscut amb tranquil·litat, perquè no ha estat una notícia real i jo ho sabia des del primer moment", assegurava l'artista.

De la mateixa manera, el 2018 feien un important pas en el seu romanç, i és que Edurne decidia mudar-se al Regne Unit per poder viure amb el seu noi.

Així, amb una relació més que consolidada, era el 2021 quan donaven la benvinguda a la primera filla en comú i l'amor de les seves vides: Yanay.

La petita arribava al món per satisfer-los de felicitat i la veritat és que ens vam fondre amb cadascuna de les precioses estampes familiars que encara ens regalen.

➡️ Gent

Més notícies: