Muntatge d'Ana Milán amb uns Novios i anells de casament

GENT

El casament d'Ana Milán amb un famós jugador de bàsquet que no es va celebrar

La relació entre Ana Milán i l'exjugador de bàsquet, Juan Antonio Corbalán, va acaparar molts titulars

Tots els ulls estan posats a Ana Milán aquesta tarda, i és que l'actriu es tornarà a posar al capdavant dels Premis Ídol per tercera vegada, repetint experiència amb Carolina Iglesias.

Sens dubte, la seva àmplia trajectòria professional ens ha portat a agafar-li un gran afecte a Milán, que sempre s'ha caracteritzat per aquest àcid sentit de l'humor que ha fet riure tants.

No obstant això, més enllà del seu èxit, Ana Milán sempre ha procurat portar la seva vida privada amb la màxima discreció. Encara que, lamentablement per a ella, una relació en concret va acaparar força titulars.

Primer pla de la presentadora Ana Milán amb la mirada fixada a la càmera

Va ser aquella que va mantenir amb l'exjugador de bàsquet Juan Antonio Corbalán el 2008. Aleshores, Milán es deixava veure molt feliç i il·lusionada.

A més, l'amor li arribava en un dels seus millors moments professionals, ja que arrasava en sèries com Camera Café o Yo soy Bea.

Mentre que Corbalán, campió de bàsquet del Reial Madrid, exercia de metge cardiòleg i era president de Makeateam, una consultoria.

Ana Milán va estar a punt de casar-se amb un famós jugador de bàsquet

La parella arribava fins i tot a contraure matrimoni civil en la més estricta intimitat, encara que mai no van arribar a parlar de l'assumpte o confirmar la notícia.

Va ser tot just uns anys després de conèixer-se, quan decidien donar-se el 'sí vull' en un casament civil que se celebrava al Palau de Justícia d'Ourense.

A més, també tenien pensat segellar el seu amor amb magnificència amb una cerimònia que tenien programada per al setembre.

Ana Milán amb Juan Antonio Corbalán quan eren parella

Un enllaç que estava programat al parador de Sant Estebo de Ribas de Sil, un històric monestir benedictí a Orense. Lamentablement, alguna cosa va haver de torçar-se a l'últim moment, tot i que la parella es deixava veure d'allò més enamorada. I és que aquests casaments tan esperats no es van celebrar mai.

El que va passar, continua sent tot un misteri, ja que cap dels protagonistes s'hi ha pronunciat. Tot i que molts apunten que Corbalán va ser incapaç de fer front a la pressió mediàtica.

Tot i això, altres mitjans apuntaven que havia estat Ana Milán la que va decidir trencar la relació.

➡️ Gent

Més notícies: