Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Rosa Benito serioses

Rosa Benito respon a l'última cosa de Rocío Carrasco i li dona on fa més mal

Rosa Benito ha compartit una imatge molt significativa

La vida de Rocío Carrasco ha canviat completament des que s'emetés la seva docusèrie ja fa més de dos anys. Ajudada pel seu marit i la productora responsable d'aquesta, la filla de 'la més gran' explicava per fi la seva versió de la història.

Alguna cosa que, lamentablement, acabava afectant de ple els seus fills, Rocío i David, i revifava la guerra interna que ja existia dins de la família.

Ara, més forta que mai, Rociíto ha reprès el seu dia a dia i s'envolta d'aquells que es poden considerar enemics declarats tant de la seva filla com de la seva germana Gloria Camila.

Maestro Joao, Kiko Jiménez, Sofía Suescun, Rocío Carrasco i Fidel Albiac, gaudint de la final de la Kings League el dia 29 de juliol de 2023 a l'Estadi Metropolità de Madrid
Rocío Carrasco s'ha deixat veure amb els seus nous amics | @maestro_joao

I és que, recentment, Carrasco apareixia en una imatge d'allò més somrient i feliç amb la seva íntima amiga Alba Carrillo, però també amb el Maestro Joao i Sofía Suescun.

Tots ells es reunien per gaudir de la 'final four' de la Kings League i la Queens League organitzada pel streamer Ibai Llanos amb Gerard Piqué. Això no ha estat gens ben rebut per part del clan dels Mohedano, i és que són molt conscients del mal que els dos personatges han fet tant a Rocío com a Gloria Camila.

"El millor de cada casa", feia broma Carrillo a les seves xarxes socials sent conscient de l'impacte que aquesta instantània tindria. I poc després explicava com ho havia viscut amb els seus amics.

Rosa Benito asseguda en un plató de Telecinco amb rostre seriós
Rosa Benito deixa clar de quin costat està | Mediaset

Rosa Benito sentencia a la seva neboda Rociíto després de veure qui són els seus nous amics

"Estem rebentats. Ens ho hem passat increïble. És una barbaritat. La gent s'ho passa molt bé", explicava als seus seguidors.

I, com que no seria diferent, les reaccions no han trigat a arribar. De fet, la primera que s'ha atrevit a pronunciar-se ha estat la mateixa Rosa Benito.

La tia de Rociíto ha optat per respondre amb un tremend zasca, compartint una imatge amb tots els seus fills, deixant ben clar què és una cosa que la seva neboda ja no pot tenir.

Una indirecta en tota regla amb què Rosa Benito torna a posicionar-se una vegada més.

"Jo no podria viure sense els meus fills, sense els meus nets. El meu cor sagnaria de dolor. La vida no és per a tots igual", ha sentenciat sense embuts.

Una manera de deixar ben clar per a qui va dirigit aquest missatge i amb què demostra què li semblen les noves amistats de Carrasco.