Muntatge de fotos d'Almudena Cid i una imatge antiga, on apareix Christian Gálvez, el seu exmarit, fent-li un petó a la galta

Almudena Cid ja no amaga els veritables motius de la seva ruptura amb Christian Gálvez

Almudena Cid i Christian Gálvez es divorciaven després d'11 anys de matrimoni

La ruptura entre Almudena Cid i Christian Gálvez a finals del 2021 va suposar un autèntic xoc per a tots, sobretot perquè semblaven una parella molt consolidada.

A més, mentre que al presentador no li costava res girar full amb la Patricia Pardo, l'Almudena Cid no amagava que ho estava passant prou malament.

I és que per a Cid suposava un cop realment dur, del qual portava molt de temps recompondre's, encara que actualment es mostra com una dona completament renovada.

Christian Gálvez fent un petó a la barbeta a Almudena Cid
Almudena Cid i Christian Gálvez van estar 11 anys casats | @almudenacid, Instagram

"Creus que en la destrossa se'n va tot. Tot el teu ésser, tota la teva vàlua, que ningú t'estimarà, que no seràs actriu, que no et trucarà ningú", reconeixia fa poc.

"El primer que intentes entendre és: 'Per què m'ha passat això? Per què ho ha fet així? Per què m'ha tractat així?'", es preguntava respecte als motius de la seva ruptura.

"Quan m'estava sentint culpable perquè no sabia què havia passat, quan comences a tenir informació dius: 'Deixa de posar el focus en tu'", al·legava sobre això.

Almudena Cid i Christian Gálvez se separaven a finals del 2021

Unes paraules que no deixarien en bon lloc el seu ex i posen el focus com va portar Gálvez tota aquesta situació tan delicada.

Però, per sort per a la gimnasta, ella mateixa reconeix que es va saber envoltar en els pitjors moments de les persones adequades que la van ajudar a tirar endavant.

"Cal pensar que químicament no estàs bé, que molts pensaments que tens no són raonables", afegia. "Simplement estàs pensant, dient i actuant de manera descontrolada, perquè no pots raonar en aquest estat, químicament alterada", explicava sobre la reacció que va arribar a tenir en un primer moment.

Christian Gálvez fent un petó a la galta a Almudena Cid
Almudena Cid dóna detalls sobre el seu divorci i assenyala Christian Gálvez | @almudenacid, Instagram

"Aquí hi ha d'haver molta gent al teu voltant que et protegeixi, tenir gent al teu voltant", remarcava. A més, i sense voler esmentar-lo directament, també llançava una acusació oberta al seu ex.

"Hi ha gent que actua de forma encoberta. Si et diu una cosa tu no pensaràs el contrari", sentenciava sobre certes sospites que havia confirmat amb el pas del temps.