Primer pla de Rosa Benito somrient a la gala SIMOF

Rosa Benito revela una veritat sobre Rocío Jurado que molt pocs coneixien

Rosa Benito ha aportat proves per demostrar que la seva informació és certa

Rosa Benito sempre ha presumit de ser una de les persones que més coneixia Rocío Jurado, asseguren que eren pràcticament germanes. Rosa és al punt de mira perquè ha publicat a Instagram una foto que molts consideren desafortunada. Rociíto ha perdut el judici contra el seu fill David Flores i Benito ha ensenyat una imatge del jove en plena tempesta legal.

Rosa Benito acostuma a utilitzar les seves xarxes per donar la seva opinió sobre certs temes i no ha dubtat a fer un cop a taula. Aprofitant que era l'aniversari d'Isabel Pantoja, ha compartit un vídeo que mostra una veritat que pocs coneixien. Sempre s'ha dit que Rocío Jurado no tenia bona relació amb Isabel, però Benito ha revelat que això no és cert i que “eren amigues”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons les paraules de Rosa, Rocío mantenia una bonica amistat amb la mare de Kiko Rivera, malgrat que pocs coneguessin això. De fet, sempre s'ha dit tot el contrari, que entre elles hi havia molta rivalitat i que Pantoja no tenia bon concepte de Jurado. És més, en una entrevista Isabel va reconèixer que “no tenia cap amiga folklòrica” perquè era un món on hi havia molta enveja.

Plànol curt de Rocío Jurado amb rostre somrient quan va ser premiada amb la 'Estrella de Oro'
Rocío Jurado sempre va recolzar Rosa Benito | Europa Press

Rosa ha revelat aquesta veritat i les xarxes no han trigat a fer-se'n ressò. La situació de Benito no és senzilla, ja que té molts ulls posats en ella després de l'última cosa que ha explicat el periodista Diego Arrabal.

Rosa Benito revela la veritat sobre Rocío Jurado

Rosa ha revelat una dada bonica, cosa que en teoria no fa mal a ningú, sobre Rocío Jurado. El problema és que tot allò que fa es converteix en objecte de polèmica a causa dels seus conflictes amb Rociíto. ¿Està donant a entendre Benito que ella coneixia millor Jurado que la seva pròpia filla?

Muntatge en primer pla de Rocío Carrasco i Rosa Benito serioses
Rosa Benito acata amb freqüència Rocío Carrasco | Mediaset, E-Noticies

L'exdona d'Amador Mohedano fa un temps que llança indirectes al seu Instagram. Fa uns dies va publicar una foto amb els fills dient que “sense ells no podria viure”. Molts ho van interpretar com un dard cap a Rociíto, que no té contacte amb els seus.

El que ningú no pot negar és que la Rosa sempre ha protegit la memòria de Jurat.

De fet va estar molts anys enfrontada a Antonio David Flores perquè considerava que estava actuant contra la cantant.

Les xarxes han recordat aquests moments i ningú no entén que hagi canviat de postura.