Primer pla d'Antonio David Flores amb cara seriosa a les portes del jutjat

Antonio David Flores assegura que Rocío Carrasco ha desheretat Rocío Flores

Antonio David Flores ha destapat la presumpta estratègia de Rocío Carraco per desheretar els seus fills

Antonio David Flores per fi ha reaccionat a la sentència que ha condemnat Rocío Carrasco per no pagar la pensió de David Flores. L'antic col·laborador de Sálvame ara treballa a YouTube i ha decidit explicar tot el que sap sobre la primera exdona. Assegura que ha deixat sense herència a Rocío Flores i que amb el seu fill vol fer el mateix, per això ha traçat una estratègia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David Flores assegura que els seus fills “no es mouen per diners” perquè “afortunadament no han sortit a la mare”. Segons la seva informació, Carrasco vol incapacitar a David Flores per deixar-lo sense herència, que suposadament és el mateix que ha fet amb Rocío Flores. El youtuber ho ha explicat tot, tot i que és una informació delicada que li podria portar problemes.

Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
Rocío Flores voldria incapacitar el seu fill | Mediaset

“Rocío Carrasco va intentar incapacitar legalment el meu fill en diferents processos judicials i la justícia li ha dit que no. El jutge d'aquesta sentència d'abandonament de família t'ha deixat clar que és una persona vulnerable. El meu fill té una discapacitat reconeguda, però això no vol dir que hagi de ser incapacitat perquè afortunadament el seu pare li ha fet uns estudis”.

Antonio David està en peus de guerra i no li ha servit que el jutge hagi condemnat Carrasco a pagar 14.000 euros. Ell vol arribar fins al final de l'assumpte i que tothom entengui perquè Rocío vol incapacitar el seu fill. Assegura que el seu objectiu final és fer el mateix que ha fet amb Rocío Flores: deixar-lo sense herència.

Antonio David Flores destapa la presumpta estratègia

Antonio David assegura que, després de molt estudiar el que passat als tribunals , s'ha adonat del que està passant. Creu que Rocío vol que el jutge incapaciti David Flores perquè mai arribi a heretar la seva fortuna. No obstant això, ha enviat un missatge mirant a càmera.

Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
Antonio David Flores és al costat de Rocío Flores | GTRES

“El meu fill és més intel·ligent que tu, Rocío Carrasco, i també és millor persona. Si la teva intenció és buscar la manera d'incapacitar el seu fill perquè no tingui herència, de la mateixa manera que has fet amb la teva filla, deixa de capgirar i sigues honesta”.

“Després del que he viscut a sala judicial ara li trobo sentit, però els meus fills no es mouen per diners, no han sortit a la mare”.

Flores afirma que la seva filla Rocío s'ha quedat sense l'herència de Carrasco, però insisteix que no li importa. La jove mai no ha buscat els diners de ningú, de fet porta treballant des que té 16 anys. A Telecinco van assegurar al seu moment que va aconseguir feina gràcies a l'ajuda d'Antonio David.