Primer pla de Rosa Benito somrient a la gala SIMOF

Rosa Benito envia un missatge i recorda a Rocío Carrasco de quin costat està

Rosa Benito, molt afectuosa amb la seva neboda Gloria Camila

Rosa Benito ha tornat a demostrar una vegada més el gran afecte que té a la seva neboda Gloria Camila, a la qual està molt unida.

La jove es troba actualment de viatge amb el seu xicot, David García, a Pequín, des d'on ha compartit unes imatges impressionants. De fet, s'ha mostrat molt feliç per haver pogut visitar la Gran Muralla Xinesa, que era un dels seus grans somnis.

Rosa Benito asseguda en un plató de Telecinco amb rostre seriós
Rosa Benito deixa clar de quin costat està | Mediaset

Sens dubte, un luxós viatge en què la parelleta està gaudint del millor menjar i les millors vistes, a més d'aprofitar per relaxar-se i desconnectar de l'estrès diari.

"És millor veure un lloc una sola vegada, que escoltar-ne mil vegades", ha escrit la jove molt emocionada. "Avui hem visitat la Muralla Xinesa i us puc assegurar que és impressionant", ha presumit amb els seguidors.

Rosa Benito mostra el seu suport a Gloria Camila

Després d'una temporada força complicada, tots aquells que estimen la filla d'Ortega Cano s'alegren de veure-la tan feliç, i una de les que no ha dubtat a pronunciar-se ha estat la mateixa Rosa Benito.

Així, aquella que va ser cunyada de 'La más grande' ha aprofitat per enviar-li un afectuós missatge. "Esperant em vaig quedar anit al meu balcó soleta, em vaig quedar amb la lluna", ha comentat a la publicació.

Sens dubte, un gest amb què deixa molt clar que li dona suport i està del seu costat, encara que no és la primera vegada que Rosa es posiciona públicament enmig de la guerra familiar.

Gloria Camila Ortega i Rocio Flores durant l'esdeveniment G Vine Brand a Madrid el dimecres 10 de maig de 2023
Rosa Benito sempre ha donat suport a Gloria Camila i Rocío Flores | GTRES

Encara més, davant l'assetjament rebut, Gloria reconeixia que fins i tot s'havia plantejat canviar de cognoms i començar una nova vida.

Davant d'això, l'ex d'Amador Mohedano no dubtava a sortir a defensar-la. "Ella ha passat una època molt difícil, però és una persona meravellosa per portar aquests cognoms tan grans", comentava sobre això.

"Sempre hem d'anar amb compte amb tot el que ens diem, ens amacen. És injusta la crucifixió que se'ns fa", es lamentava donant la cara també per Rocío Flores.