Muntatge amb fotos de primer pla de Rocío Jurado amb rostre somrient i Ana María Aldón amb rostre seriós

GENT

Rocío Jurado, tothom torna a parlar-ne gràcies a la confessió d'Ana María Aldón

Ana María Aldón torna a convertir en notícia Rocío Jurado després de recordar el mal que li va ocasionar la seva eterna presència en el seu matrimoni amb Ortega

Ana María Aldón es va convertir en una de les grans protagonistes de la gala de GH DÚO celebrada dimarts passat, 6 de febrer. L'exdona de José Ortega Cano està esprement al màxim el seu pas per Guadalix, però sense oblidar el seu passat.

Aquesta setmana tocava a l'ex d'Ortega Cano enfrontar-se a la famosa prova de la corba de la vida. Un viatge al passat ple de vivències que Aldón va exposar sense poder contenir l'emoció en rememorar certs passatges de la seva vida. Un va tenir a veure amb Rocío Jurado i com l'eterna presència de la chipionera va acabar perjudicant el seu matrimoni.

Ana María Aldón i la seva confessió sobre Rocío Jurado: "es va quedar aquí"

Ana María Aldón i Rocío Jurado s'han convertit en les dues dones més importants a la vida d'Ortega Cano. Ara bé, entre totes dues, hi ha una gran diferència que l'extorero sempre s'ha encarregat de remarcar.

Aldón va arribar a la vida d'Ortega sent conscient que el record de 'La más grande' encara era molt present. Malgrat que al principi va semblar no importar-li, amb el temps això es va acabar convertint en un obstacle.

Captura de 'GH Duo' amb Ana María Aldón amb la mà a la barbeta i una imatge pintant en un vidre el 6 de febrer de 2024
Ana María recorda Rocío Jurado a la corba de la vida | Mediaset

Sobre això ha parlat Ana María en el seu pas per GH DÚO en rememorar la corba de la vida les seves vivències passades. Un fet que ha tornat a convertir en notícia la Jurado, ja que la col·laboradora no oblida com es va sentir totalment apartada.

Aldón va explicar que se sentia "poca cosa" en comparació amb Rocío i reconeix que la cantant sempre va ser present al seu matrimoni amb Ortega. "Es va quedar aquí", va confessar. "Per tots és sabut, això de «la dona de la meva vida»", va afegir la dissenyadora recordant les dures paraules del seu exmarit.

Rocío Jurado i José Ortega Cano, en una imatge d'arxiu, tots dos amb rostre seriós
L'eterna presència de Rocío Jurado a la vida d'Ortega va dinamitar el seu matrimoni amb Aldón | Europa Press

Va resultar evident que la televisiva no oblida la declaració pública d'amor que el torero va fer a Rocío quan encara estava casat amb ella. Unes paraules que van dinamitar completament la relació, ja que Aldón va entendre que ell continuava enamorat de la cantant.

Això va portar conseqüències en l'ànim d'Ana María i va provocar que no se sentís valorada en el seu matrimoni. "Jo tenia el dret de tenir l'home de la meva vida, que em valorés a mi sense mirar el passat", va explicar al reality.

L'allargada ombra de Rocío Jurado a la vida d'Ana María Aldón

Per a Ana María, Rocío Jurado sempre va representar una figura per admirar. Es va proclamar seguidora de la cantant i va acceptar que el seu record fos present a la seva vida. Fins i tot, va arribar a tenir un gest cap a ella el dia de la seva boda amb Ortega.

Tal com va recollir Vanitatis, Aldón va dipositar el seu ram de núvia sobre la tomba de l'artista morta. També va permetre que Ortega li dediqués unes paraules durant la cerimònia a aquella que va ser el seu gran amor.

Plànol curt d'Ana María Aldón plorant al plató de ‘Fiesta’
Ana María no va poder superar que Ortega estigués encara enamorat de Rocío | Mediaset

No obstant això, aquests detalls van acabar perjudicant la dissenyadora, que no era plenament conscient d'allò que estava succeint al seu voltant. No va ser fins que l'extorero va proclamar públicament el seu amor etern a Rocío, quan Ana María va obrir els ulls.

Muntatge d'Ana María Aldón sorpresa amb unes arracades llargues i Rocío Jurado seria parlant en un micròfon
Ana María se sentia poc estimada en comparació a Rocío | e-noticies.cat, Mediaset, Europa Press

"Estem venerant una persona que no hi és, i als que tenim al costat, no els diem res?", va explicar a Viva la vida. Aleshores, la de Sanlúcar va comprendre que mai va sentir per part del seu llavors marit aquella atenció que sí que rebia Rocío. "Jo no soc Rocío Jurado, però soc persona", va rematar.

Ara, aquesta vivència ha estat recordada per Ana María donant-li el seu lloc com un passatge de la seva vida que li va causar un gran dolor. Malgrat que avui dia encara ho recorda, ha aconseguit superar-ho gràcies a Eladio, amb qui sí que sap el que és sentir-se valorada.