Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App
GENT

Rocío Flores confessa per fi per què no pot parlar del judici de Rocío Carrasco

Rocío Flores està molt afectada per tot el que ha passat

Rocío Flores ha confessat públicament els motius pels quals, avui dia, li costa pronunciar-se sobre l'últim conflicte legal que la seva família ha tingut contra la seva mare.

Aquest 28 de juny estava previst que l'hereva universal 'la más grande' i els seus fills es veiessin les cares després d'anys. Tot i que això sí, a la seu judicial.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco i els seus fills: Rocío Flores i David Flores Carrasco
La mare de Rocío Flores no es presenta a la seva última citació judicial | e-noticies.cat

Després de ser demandada per David Flores per un suposat delicte d'abandonament de família, la mare de Rocío Flores s'asseuria a la banqueta dels acusats. Moment que finalment no s'ha produït.

Per a sorpresa de molts, l'empresària va decidir no acudir jutjats penals de Madrid. Absència que el seu advocat es va encarregar de justificar. I és que, segons el lletrat, la citació per acudir a aquesta vista per un suposat impagament de pensió no va ser “notificada correctament”.

Hores després d'aquesta plantada, Rocío Flores no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer una de les entrevistes més importants de la seva vida. La jove s'ha assegut al canal de YouTube, Derecho al corazón, per parlar sobre aquest tema.

A més, la influencer no ha tingut cap problema a confessar-li al periodista Jesús Manuel Ruiz els motius pels quals encara li costa pronunciar-se sobre aquest últim i delicat conflicte familiar.

Rocío Flores està molt afectada

Rocío Flores i el seu advocat han anat al canal de YouTube de l'excol·laborador de Sálvame per parlar sobre aquest delicat tema familiar hores després de la no celebració d'aquest judici.

Tot just començar amb l'entrevista, el periodista li ha preguntat a la influencer sobre el que ha sentit en veure que la seva mare no acudia a aquesta important cita.

Després de confirmar que estava "una mica sensible" pel que acabava de passar, Rocío Flores ha aclarit, a punt de plorar, que encara no està a punt per parlar del tema. "No vull plorar", ha assegurat, visiblement afectada i emocionada.

Rocío Flores plorant al canal de 'Derecho al corazón' junt amb un advocat
A Rocío Flores li costa parlar del tema | YouTube, Derecho al Corazón

A continuació, i després de recompondre's, l'excol·laboradora de televisió ha volgut explicar alguns detalls sobre el que ha passat durant el judici de David fill contra la seva mare:

"Bàsicament, el que ha passat aquest matí és que ens hem presentat al jutjat i per sorpresa, ella no hi era. He tingut un matí brutal perquè seria la primera vegada que la l'hagués de veure i la veritat és que estava força nerviosa".

A més, Rocío Flores ha volgut deixar molt clar que ni ella ni el seu germà testificarien en contra de l'empresària. I és que, segons ha confessat, “El David fa temps que va prendre la decisió de no seguir amb l'acusació”.

"Quan va al jutjat la primera vegada, explica que el que volia era que els seus pares deixessin de denunciar-se mútuament", ha assegurat Rocío Flores. "Li reclamava les pensions a tots dos", ha afegit a continuació.

David Flores Carrasco i la seva germana, Rocío Flores, somrients
Rocío Flores assegura que ni ella ni el seu germà testificarien en contra de la seva mare | Instagram, @rotrece

I ha estat en aquest moment quan la influencer ha volgut deixar molt clara quina és la seva postura en relació amb la mare. Fent un esforç per no ensorrar-se moralement en directe, la noia ha confessat la decisió que, tant ella com el seu germà, van prendre fa temps.

I és que, en adonar-se que la seva estratègia no estava funcionant, David fill va decidir demanar consell a la seva germana. Però, lluny de seguir alimentant aquesta polèmica, Rocío Flores deixa clar que no declararia mai en contra de la seva mare:

"Malgrat el mal que m'ha fet, haver-me assenyalat públicament en un documental i malgrat haver-me destrossat la vida, sempre he tingut la postura clara que era la meva mare. La meva postura era clara: òbviament, no declararia en contra de la meva mare. És una decisió que es pren prèviament, no és una decisió que es prengui avui”.