Muntatge de Fidel Albiac amb Antonio David Flores

Fidel Albiac compleix el somni d'Antonio David Flores i demostra si és millor que ell

Fidel Albiac ha traçat un pla que li ha sortit perfecte

Fidel Albiac està vivint uns dies complicats perquè la seva dona, Rocío Carrasco, ha estat posada novament al disparador. Tot perquè no ha anat a un judici on es veuria amb els seus fills i amb el seu exmarit, Antonio David Flores. La seva absència, ajustada totalment a la llei, ha estat objectiu de crítiques per part dels defensors de Flores. 

Fidel en aquesta situació està recolzant-la com sempre ha fet. Amb aquest afany de suport constant ha aconseguit avançar-se i complir el somni que tenia l'exguardia civil. Fins i tot ha aconseguit 'acabar' amb ell públicament, deixant clar, per a molts, que és més intel·ligent que el malagueny.

Fidel Albiac es fixa un objectiu clar

Fidel Albiac, des que va començar a sortir amb Rocío, ha hagut de suportar situacions absolutament desagradables. I no ens referim només a les acusacions i mentides que hi han abocat Antonio David, el seu entorn i la família Mohedano. També ha estat víctima de tota mena d'informacions de periodistes afins a aquells que intentaven deixar-lo en mal lloc.

En concret, ell era conscient que la majoria d'aquests atacs li arribaven des de Telecinco. En aquesta cadena se li va donar cabuda i veu a Flores, al clan mediàtic de la seva dona i a col·laboradors que els defensaven. Aquests el deixaven dia sí i dia també en dubte, sense presentar ni una sola prova que el que deien era veritat.

Primer pla de Fidel Albiac amb rostre somrient
Fidel Albiac, després de tot el que ha patit, ha sabut com actuar per 'venjar-se' | GTRES

Fidel va veure que la seva mateixa situació la patia la seva dona, que, com ell, va estar en silenci durant molts anys. Però això no significava que no patissin, ben al contrari. Per aquest motiu, ell es va fixar un pla: 'acabar' amb els seus enemics.

Fidel Albiac fa realitat allò que Antonio David volia, tot deixant-lo sense paraules

Podem afirmar que Fidel Albiac va estructurar bé la jugada per complir la seva missió. Així, en primer lloc va voler llençar per terra la imatge d'Antonio David i els Mohedano, desmuntant els seus enganys i mentides. I ho ha aconseguit a través de la docusèrie de la seva dona.

Amb testimonis i proves documentals tots aquells han quedat seriosament en dubte. Per això, ha sorgit una onada d'afecte tant cap a Fidel com cap a la seva parella. Així mateix, ha aconseguit que Flores fos acomiadat de manera immediata de Sálvame i de la cadena que tants minuts li havia donat.

Aquí no ho ha quedat tot. Albiac ha aconseguit que Mediaset veti a familiars molt crítics de la seva esposa, com ara Rosa Benito o Amador Mohedano. D'aquesta manera, s'ha garantit que no poden continuar guanyant diners carregant contra ells.

Muntatge de fotos de primer pla de Fidel Albiac i Amador Mohedano, tots dos amb rostre seriós
Fidel Albiac ha aconseguit que la família mediàtica de la seva dona sigui vetada | España Diario

La jugada mestra ha estat més gran encara, perquè Fidel i Rocío també han estat vetats. I això el que significa és tranquil·litat per a tots dos, perquè així no es pot continuar parlant de les seves vides i qüestionant-los diàriament.

De la mateixa manera, el sevillà, per a alguns mitjans, hauria tingut un altre objectiu en el seu pla: 'destruir' Telecinco, la cadena que tant els ha fet patir durant anys. Un fi que igualment volia aconseguir Antonio David, després que fos despedit de la cadena de Fuencarral.

Qui ha aconseguit abans assolir aquesta fita? Fidel Albiac, sens dubte. Sí, perquè amb la docusèrie el mitjà esmentat ha aconseguit molts fans, però també moltíssims detractors. Aquests últims, units als fastiguejats de la història del clan de 'La Jurado', han comportat a una caiguda d'audiències que ha passat factura.

El principal canal de Mediaset no aconsegueix aixecar cap i, encara que ha iniciat un procés de renovació retirant Sálvame de la graella, continua caient en picat. Així que un altre objectiu complert per part del marit de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Fidel Albiac ha aconseguit 'acabar' amb tots els seus enemics | Europa Press

Certament, podríem dir que Albiac ha servit la seva venjança en plat fred. Ha aconseguit que la cadena que tant de mal els va fer estigui de capa caiguda. I, per si no n'hi hagués prou, aquesta ja no pot parlar d'ells, al mateix temps que ha deixat a l'atur Antonio David Flores i als membres més crítics del clan Mohedano.