Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

Rocío Flores publica un vídeo per mostrar com es troba Manuel Bedmar

Rocío Flores comparteix a les xarxes socials el que li ha passat a la seva parella

Rocío Flores ha deixat tots els seus seguidors de les xarxes socials sense paraules en compartir amb ells un vídeo revelador. Després de l'últim contratemps que ha patit Manuel Bedmar, ha volgut mostrar quin és l'estat actual de la seva parella.

No hi ha cap dubte que, actualment, la influencer i el seu xicot estan passant per una de les millors etapes de tota la seva relació. I, encara que l'abril de 2022, els rumors d'infidelitat per part del malagueny no paraven de créixer, tot apunta que ja han aconseguit deixar enrere aquest episodi dur.

Imatge de Rocío Flores recolzada en el seu xicot Manuel Bedmar, tots dos posant
Rocío Flores i el seu xicot posen en marxa el seu nou projecte laboral | @manuelbedmar14, Instagram

Ara, la relació de Rocío Flores i la seva parella és més sòlida que mai. I prova d'això és l'últim i important pas que han fet a les seves vides.

A través de les xarxes socials, la filla d'Antonio David Flores ha compartit tots els detalls sobre el negoci que acaba de posar en marxa amb la seva parella.

Segons ha transcendit, es tracta d'un projecte de networkmarketing, que té com a funció principal la venda i distribució de productes de bellesa i cosmètica.

Ara bé, només uns dies després d'explicar alguns secrets del seu nou negoci, Rocío Flores ha tornat a les xarxes amb males notícies. Segons sembla, la salut del malagueny ha patit un petit contratemps, cosa que l'ha obligat a fer repòs en plenes vacances d'estiu.

Rocío Flores mostra un vídeo amb les proves

Rocío Flores ha compartit a les seves xarxes socials tots els detalls sobre l'estat actual de la seva parella. I és que tot apunta que la salut del jove ha empitjorat per culpa dels aires condicionats.

A través de les històries d'Instagram, l'excol·laboradora de El programa de AR ha volgut tranquil·litzar els seus més de 768.000 seguidors després d'haver estat diverses hores desapareguda. Per això, no ha dubtat a compartir què és el que realment els ha passat.

Primer plànol de Manuel Bedmar amb rostre neutre
La salut de Manuel ha empitjorat per culpa dels aires condicionats | Europa Press

"La nostra desaparició, bàsicament, és perquè ja hem tingut la primera baixa d'aire condicionat a casa", ha començat explicant Rocío Flores, abans de donar més detalls dels fets.

Segons la influencer, dissabte tots dos van arribar tard a casa perquè van estar a l'aniversari d'una persona del seu entorn. Tanmateix, el que ningú no esperava era que, per culpa d'aquests electrodomèstics de climatització, l'estat de salut de Manuel Bedmar empitjoraria de qüestió d'hores.

"Aquell d'allà, dolent amb gairebé 38 de febre. Uns mocs que donen ensurt veure'ls", ha assegurat Rocío Flores. "El senyoret volia aire, doncs l'aire ha vingut i l'ha deixat així", ha afegit, entre rialles, mentre mostrava el jove postrat al sofà.

Finalment, i després d'haver tingut "la primera baixa" en menys de 24 hores, l'excol·laboradora de Telecinco ha optat per no donar més importància als fets. Per això, abans d'acudir al centre de salut, han decidit esperar a veure com evoluciona les hores següents.

Rocío Flores amb rostre seriós al carrer
Rocío Flores organitza un pla alternatiu a casa seva | Instagram, @rotrece

A continuació, Rocío Flores ha volgut compartir amb tots els seus seguidors quin ha estat el seu passatemps per passar la tarda. A conseqüència de l'estat de salut de Manuel, la noia ha hagut de buscar un pla alternatiu.

Per això, en una altra de les històries d'Instagram, ha compartit una tendra estampa familiar. S'hi pot veure la influencer i la seva germana Lola fent una de les activitats favorites de la jove.

"Tarda de polseres amb la bebè", ha escrit Rocío Flores al costat d'aquesta instantània, en què ha evitat mostrar la cara de la menor.