Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella (Espanya)
GENT

Rocío Flores i Manuel Bedmar anuncien el seu pla més imminent: passarà a Madrid

Rocío Flores i Manuel Bedmar s'han unit per comunicar una feliç notícia. Estan millor que mai i Rocío complirà el seu somni

Rocío Flores ha aconseguit distanciar-se dels problemes que va ocasionar el testimoni de Rocío Carrasco. Tot i que ha rebut moltes ofertes per trencar el seu silenci, la jove ha decidit centrar-se en les xarxes socials. Aquesta és la seva principal font d'ingressos, per això comunica aquí les notícies importants i recentment ha anunciat el seu proper pla.

Rocío Flores està travessant una de les millors etapes de la seva vida i ha aprofitat per complir el seu somni. Passarà al maig, però abans té planejat una altra cosa que li fa una il·lusió especial: viatjar a Madrid amb Manuel Bedmar. El xicot de Rocío ha adquirit molta notorietat pública en els darrers temps, per això ell també ha participat en aquesta notícia.

Rocío i Manuel han posat junts per comunicar el seu pla de viatge: es desplaçaran a Madrid d'aquí a molt poc. No és la primera vegada que gaudeixen de la capital, però en ocasions anteriors s'han dedicat a treballar. Col·laboren en una empresa anomenada Farmasi, on la filla d'Antonio David Flores té el seu equip.

"Marxem", ha anunciat Rocío visiblement entusiasmada. I ha afegit: “Aquest 2024 es presenta bé de viatges”. Manuel Bedmar ha participat en aquest comunicat.

Muntatge amb Rocío Flores amb els llavis vermells, Manuel Bedmar somrient, un calendari i 2024
Rocío Flores i el seu xicot aprofitaran 2024 | e-noticies.cat

A la foto que han publicat apareixen fent-se un petó, demostrant que estan en una etapa meravellosa. Viuen junts a Màlaga i també treballen al mateix negoci, així que cada vegada estan més units.

Rocío Flores comunica el seu pla: passar uns dies a Madrid

L'últim cop que Rocío va ser a Madrid hi va haver molts comentaris. Es va traslladar fins a la capital per presentar un esdeveniment a la seva empresa. El problema és que va publicar unes imatges en to jocós assegurant que els amics l'estaven escortant.

Rocío Flores amb els dos amics que li han fet de guardaespatlles
Rocío Flores va fer broma l'última vegada que va ser a Madrid | @rotrece, e-noticies.cat

La Rocío únicament estava fent broma, ja que mai ha corregut perill en cap dels seus viatges. Tot i això, en aquesta ocasió Manuel Bedmar ha trobat una mica de temps. Per això estaran junts a la capital durant uns dies i després reprendran els seus projectes professionals.

Flores continuarà els seus plans el mes de març vinent, quan té previst fer "una escapada". No ha revelat el destí, però sí que ha dit que al maig té "un somni per complir". Caldrà esperar per veure de què parla perquè de moment únicament ha comunicat el seu pla més imminent: el viatge a Madrid.