Muntatge de Paloma Rocasolano somrient amb Jaime Peñafiel enfadat i el dibuix d'una bomba
GENT

Paloma Rocasolano pateix les conseqüències del darrer dard de Jaime Peñafiel

Paloma Rocasolano, segons les darreres informacions, està patint "una forta crisi" provocada pels atacs que està rebent Letícia

Paloma Rocasolano està passant un moment delicat després dels últims atacs que ha llançat Jaime Peñafiel. El periodista ha acusat Letícia d'haver tingut un comportament poc honest amb Felip, assegurant que coneixia molt bé Jaime del Burgo, exmarit de Telma Ortiz. El pitjor és que també ha insinuat que la reina no és mare de la princesa Leonor, una dada que ha revolucionat el país.

Paloma Rocasolano ha decidit passar uns dies a Zarzuela per recolzar Letícia, que també necessita ajuda. Paloma ha acabat patint les conseqüències i el mitjà Merca2 assegura que està "patint una forta crisi". Aquesta és una de les raons per les quals s'ha refugiat al Palau de Felip VI, ja que el rei dona suport fermament la seva dona.

Muntatge amb Paloma Rocasolano amb ulleres negres i Letizia amb un abric negre
Paloma Rocasolano i Letícia passaran una temporada juntes | e-noticies.cat, Europa Press, GTRES

El dard de Jaime Peñafiel ha fet saltar les alarmes, però tots els periodistes importants donen suport a Letícia. L'última cosa que ha explicat no se sosté enlloc i els seus companys pensen que ha traspassat els límits.

"Tinc una font fiable: diuen que Letícia tenia problemes per quedar-se embarassada", comença dient Peñafiel. "Jo sé que ella anava a València, on es tractava de problemes genètics. La seva germana Erika va cedir els seus òvuls a Letícia perquè es pogués embarassar", assegura.

Jaime Peñafiel se la juga i Paloma Rocasolano acaba perdent

Les dades que ha traslladat Jaime Peñafiel no tenen l'aprovació de cap periodista. Cap dels seus companys ha donat suport a la seva teoria, però és inevitable que es parla del tema. És justament el que ha fet que Paloma entri en una crisi personal, ja que s'ha remogut un tema delicat per a ella.

Erika va morir fa 17 anys, una pèrdua que encara continua pesant a Rocasolano, com és normal. Per això que algú expliqui mentides sobre ella li provoca tant de dolor. El diari El Nacional confirma la crisi personal que està vivint i afegeix que passarà una temporada a Zarzuela.

Jaume Peñafiel amb rostre somrient
Jaime Peñafiel ha creuat els límits | GTRES

Mentrestant, Peñafiel segueix llançant dards: "Erika tenia passió per Leonor i Letícia, fins i tot li van prohibir que anés a la Zarzuela. Per aquest motiu va perdre la vida".

Aquestes afirmacions, que segons els experts podrien ser un possible delicte, han situat Peñafiel al centre de la polèmica. Ningú el creu, però Paloma Rocasolano i Letícia han reviscut un moment molt dolorós, que és la pèrdua d'Erika. Per això ara estan juntes i més unides que mai.

Última hora: Jaime Peñafiel, acomiadat

Després de tot això, Jaime Peñafiel ha rebut el seu càstig. El diari El Mundo li ha acomiadat com a columnista. Els directors del mitjà consideren que difondre "faules" contra la reina és un atreviment massa seriós. Ell encara no ha fet declaracions.