Muntatge de primer pla d'Albert Rivera sorprès i Carla Cotterli somrient
GENT

Albert Rivera se sincera sobre la decisió presa amb la seva xicota Carla Cotterli

Albert Rivera mostra a les xarxes socials les proves de l'última decisió que ha pres

Albert Rivera ha tornat a les seves xarxes socials per compartir una publicació molt reveladora. A través d'una sèrie de fotografies, l'expolític s'ha sincerat com mai sobre l'última decisió que ha pres amb la seva xicota, Carla Cotterli.

No hi ha cap dubte que aquest darrer any no ha estat gens fàcil per a l'exlíder de Ciudadanos. A mitjans de juny, i després de setmanes de rumors, es va confirmar la seva ruptura amb la cantant Malú.

Muntatge amb fotos de Malú i Albert Rivera, tots dos amb rostres seriosos
A mitjans de juny es va fer oficial la ruptura entre Albert Rivera i Malú | e-noticies.cat

Tot i això, va ser l'artista la primera que va revelar els motius d'aquesta separació. Després d'assegurar que "no va ser culpa de ningú", l'ex d'Albert Rivera en va donar més detalls.

"De vegades, creus en una cosa i lluites per això amb totes les teves forces, però de vegades no es dona. No és dolent ni bo, passa sense més.[…]Penso, de veritat, que les coses s'han de fer bé, encara que evidentment és molt més fàcil començar una relació que sortir-ne".

Des de llavors, cadascú ha seguit amb les seves vides per separat. I encara que avui dia es desconeix si Malú ha tornat a trobar l'amor, el que sí que ha tornat a recuperar la il·lusió ha estat el mateix Albert Rivera.

Albert Rivera i Carla Cotterli parlant per telèfon a l'aeroport d'Eivissa
Albert Rivera ha tornat a trobar l'amor amb Carla Cotterli | Europa Press

A finals del mes de setembre, i després d'haver-lo relacionat amb diverses dones, es va confirmar la seva relació amb Carla Cotterli, una coneguda influencer i dissenyadora de moda.

Ara, i després de celebrar un dels seus aniversaris més tristos, Albert Rivera ha tornat a les xarxes socials per publicar les fotos del seu últim viatge en parella. Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat l'última decisió que ha pres i que ha compartit amb tots els seus followers a través d'aquest post.

Albert Rivera fa un important pas amb la seva parella

Albert Rivera i Carla Cotterli han fet les maletes per passar uns dies allunyats dels seus respectius compromisos laborals. I per a l'ocasió han escollit el Marroc, viatge que ha passat desapercebut pels mitjans de comunicació del nostre país.

Tant és així que gràcies a les darreres publicacions de la parella hem pogut conèixer tots els detalls de la seva darrera i romàntica escapada. Aquest dilluns, l'exlíder de Ciudadanos ha compartit amb els seus followers diverses imatges del viatge.

Entre elles podem trobar algunes instantànies en què el desert ha esdevingut el gran protagonista. Tot i això, la foto que més ha cridat l'atenció ha estat l'última d'aquest carrusel.

Albert Rivera ha mostrat el mal estat en què s'ha quedat una roda després de conduir un vehicle 4X4 al més pur estil Dakar. Experiència que ha volgut detallar a través de la descripció del post.

"Quina experiència tan impressionant ha estat aquest viatge. Conduir a les dunes dels deserts d'Erg Chebbi i Erg Chegaga és una cosa màgica, única", ha assegurat l'expolític.

Tot i això, el que veritablement ha marcat Albert Rivera és haver pogut "fer-ho de la mà d'uns mestres del Dakar com Manuel Plaza i Marcos De Quinto Romero".

Cal recordar que De Quinto, expresident de Coca-Cola a Espanya, va participar en el Ral·li Lisboa-Dakar l'any 2006 com a copilot de Manuel Plaza.

Albert Rivera amb rostre seriós en una fotografia en primer pla a la sala de premsa del Congrés dels Diputats
Albert Rivera ha viscut una experiència única | Europa Press

A més, Albert Rivera també ha volgut agrair a aquests dos homes l'ajuda que li han donat a l'hora d'organitzar aquesta experiència:

"Gràcies per organitzar aquest viatge i per haver-nos permès aprendre de vosaltres i conviure entre nosaltres en un magnífic grup humà. Ha estat la meva primera vegada, però no serà la darrera, he gaudit com un nen".

La publicació d'aquestes instantànies només s'ha produït sis dies després de l'últim aniversari d'Albert Rivera. Celebració que va estar marcada per l'absència del seu pare, recentment mort.