Primer pla de Daniel Sancho, fill de Rodolfo Sancho, amb el rostre seriós
GENT

Daniel Sancho confirma el pitjor a la seva mare, Silvia Bronchalo, en retrobar-se

Daniel Sancho per fi ha pogut rebre a la presó la visita de Silvia Bronchalo

Daniel Sancho està a la presó preventiva a Koh Samui, una presó tailandesa, després de confessar ser l'autor de l'assassinat i esquarterament del seu amic Edwin Arrieta. Fins ara, pel protocol de la presó, no havia pogut rebre visites. Però ara ja sí i qui no ha dubtat a anar immediatament a trobar-se amb ell ha estat la seva mare, Silvia Bronchalo.

Daniel ha pogut estar amb ella dues vegades i en l'última el jove li ha ratificat la pitjor notícia que li podia donar. Li ha reconegut els fets.

Daniel Sancho rep la primera visita de la seva mare

Daniel Sancho està entre reixes fins que se celebri el judici per la mort d'Edwin. Un judici que, de moment, se li presenta complicat, ja que els investigadors policials demanen per a ell pena de mort després d'estudiar a fons el cas.

Mentre s'asseu al bac davant del jutge, el jove xef s'està adaptant a la seva vida a la presó, on ja ha rebut les primeres visites i aquestes han estat de Silvia, que ha viatjat fins a Tailàndia per poder estar al seu costat.

Silvia Bronchalo amb ulleres de sol sortint de la presó de Tailàndia
Daniel Sancho ha pogut retrobar-se amb la seva mare després dels fets | Europa Press

Només permetre-li veure Daniel, la dona va acudir a la presó amb rostre seriós, amb ulleres de sol i sense fer declaracions ni a l'entrada ni a la sortida. Segons s'ha informat a El programa del verano, a través de l'enviat Jorge Luque, en aquesta ocasió van romandre junts “una hora i mitja, s'han vist a través d'uns vidres, han parlat per telèfon, però no s'han tocat”.

Daniel Sancho explica la veritat a Silvia Bronchalo en la seva segona trobada

Daniel Sancho en les últimes hores ha pogut tornar a veure's amb Bronchalo i en aquesta trobada ell li ha donat una informació realment molt dolorosa. Pel que sembla, segons l'espai esmentat de Telecinco, “la visita ha estat de 30 minuts i a través d'un vidre. Ell ha reconegut els fets, no ha plorat i ha demanat a Silvia que sigui molt forta”.

“L'ha vist molt sencer”.

D'aquesta manera, l'autor confés s'ha tornat a reiterar en la postura respecte a la mort d'Arrieta. Una informació que haurà deixat trencada la seva visita, que, tot i això, està disposada a continuar estant al seu costat en tot moment. I no només a això, sinó també a fer tot el que estigui a la seva mà perquè no acabi sentenciat.

Així mateix, s'ha sabut que “després d'estar amb ella, Daniel ha estat parlant durant 15 minuts amb Vicente Cacho. Aquest és el representant de l'ambaixada que està ajudant la seva familiar a fer els tràmits per a les visites carceràries, entre altres coses”.

També Jorge Luque ha explicat que Sancho ha rebut ajuda de la seva mare. Aquesta li ha ingressat 10 €, el màxim que es pot donar diàriament, perquè pugui menjar millor. Dades a què ha afegit que el reu “continua en una petita sala al mòdul d'infermeria, on només hi ha cinc reclusos”.

Primer pla de Daniel Sancho seriós mentre estava detingut
Daniel Sancho encara està a l'infermeria i ha rebut diners de la seva mare | Redes sociales

Fins i tot, ha revelat que el jove podria tenir més trobades amb la seva mare perquè "aquí els presos poden rebre visites diàries d'amics i familiars". Després de la segona trobada amb el seu fill, aquesta dona sí que s'ha parat a parlar amb la premsa. Ho ha fet per deixar clar que “per a mi ha estat molt difícil, perquè ningú no està preparat per rebre una notícia així”.

“Tots dos ens hem emocionat en veure'ns. Daniel està força millor dins del que és possible. Està tranquil, l'estan tractant molt bé i el que queda esperar és que tot es resolgui”.

Captura d''El Programa del Verano' entrevistant Silvia Bronchalo després de parlar amb el seu fill el 18 d'agost de 2023
La mare de Daniel Sancho ha decidit trencar el seu silenci | Mediaset