Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio Tejado amb rostre seriós, María José Vargas amb rostre seriós i capcot i Inmaculada Casal també amb rostre seriós
GENT

A Inmaculada Casal no li agradarà saber què acaba de fer la mare d'Antonio Tejado

Inmaculada Casal vol que es faci justícia amb el cas Abgena i, mentrestant, Antonio Tejado continua a la presó

María José, mare d'Antonio Tejado i excunyada de María del Monte, ha tornat a convertir-se en notícia. Antonio Tejado continua a la presó provisional fins que el jutge decideixi quina és la seva implicació en el cas Abgena, és a dir: en el robatori que va patir Inmaculada Casal. La periodista ha tingut un comportament exquisit durant tot aquest temps, però no li agradarà saber què ha fet María José.

Nacho Abad, expert en aquest tipus de casos, assegura que Inmaculada Casal estaria convençuda de la culpabilitat d'Antonio. Tanmateix, de cara al públic, Casal manté les maneres i continua defensant la presumpció d'innocència del seu familiar. No obstant això, és possible que es disgusti en veure la reacció que ha tingut María José a una pregunta que li han fet sobre Antonio.

Plànol curt de María José, mare d'Antonio Tejado, amb rostre somrient i capcot passejant pel carrer

Tant Inmaculada Casal com María del Monte volen fer justícia i la seva postura és diferent d'aquella de la mare d'Antonio. Aquesta última, quan li han preguntat si creia en la innocència del fill i si apostava per la posada en llibertat, assentia amb el cap. Mentrestant, María i Inmaculada hi han intervingut perquè Tejado no surti de presó.

María s'ha desvinculat d'aquestes mesures, però fonts properes asseguren que és el seu advocat qui ho ha tramitat tot. No n'hi ha per a menys, ja que cada vegada hi ha més dades que comprometrien Antonio, encara que el jutge no ha dictat sentència.

Inmaculada Casal demana ajuda a la justícia

La mare d'Antonio Tejado, després d'assentir amb el cap per defensar el seu fill, ha tingut un gest especial. S'ha trobat una moneda a terra i l'ha recollida perquè li doni “sort”. Els experts asseguren que la necessitarà, ja que hi hauria moltes proves que podrien complicar la situació d'Antonio.

Primer pla d'Immaculada Casal amb rostre somrient

Inmaculada Casal ha demanat ajuda a la justícia per frenar el flux informatiu. Entén que és un cas molt mediàtic i que hi hagi certes dades que acabin transcendint, però ha trepitjat el fre. Tant ella com la seva dona han estat molt generoses, tot i que sempre han protegit la seva esfera privada.

El programa ¡De Viernes! ha mostrat la declaració d'Inmaculada davant del jutge, cosa que la comunicadora no consenteix. És una activitat que pertany a la seva més estricta privacitat. Compta amb el suport de María del Monte, que de moment prefereix estar lluny d'Antonio Tejado i es nega a reunir-se amb ell a la presó.

➡️ Gent

Més notícies: