Muntatge amb el rostre de Fidel Albiac i Rocío Carrasco somrient

GENT

Rocío Carrasco, després de les especulacions, confessa si és feliç amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco ha tornat a compartir una nova confessió sobre el seu marit durant l'última emissió de 'Bake Off: Famosos al Horno'

Rocío Carrasco ha tornat a fer una nova confessió durant el seu pas per Bake Off: Famosos al Horno, però en aquesta ocasió li ha tocat el torn al seu marit. Després de tots els rumors que han sortit a la llum durant aquests anys relacionats amb el matrimoni, ara l'empresària ha aclarit si és feliç al costat de Fidel Albiac.

Durant una de les proves de l'última emissió d'aquest famós talent culinari de La 1, la participant ha volgut fer callar totes aquestes especulacions. Tant és així que no ha tingut cap problema a assegurar que, avui dia, és molt feliç amb la vida que està portant.

Captura de 'Bake Off' amb Rocío Carrasco a l'aigüera amb un mocador al cap i una batedora rosa el 15 de gener de 2024
Rocío Carrasco assegura que és molt feliç amb la vida que té | RTVE

Confessió que s'ha produït després que el convidat del dia li hagi fet la pregunta següent: "A tu els canvis no t'afecten gaire? Jo et veig molt tranquil·leta".

"No, no. A mi els canvis m'afecten", ha assegurat Rocío Carrasco. "No m'agraden els canvis, m'agraden quan els decideixo jo", ha afegit l'empresària a continuació, després que la prova fes un gir de 180 graus.

En aquest moment, el mestre pastisser li ha preguntat pel "canvi més important i radical" que ha fet a la seva vida. "Quan ja no podia més i havia de dir el que passava, aquest ha estat el canvi més… O sigui, passar del no-res al tot", li ha respost l'empresària.

Després de conèixer una petita part de la història de Rocío Carrasco, el convidat ha volgut saber si va escollir el camí correcte i si és feliç actualment. Moment que ha aprofitat per deixar clar que és molt feliç al costat de Fidel Albiac: “Per a mi va ser meravellós. Sí, soc feliç totalment”.

Rocío Carrasco aclareix si és feliç amb el seu marit després dels rumors: "Soc feliç totalment"

Encara que diverses vegades Rocío Carrasco ha assegurat que Fidel és el millor que li ha passat a la vida, no ha volgut deixar passar aquesta ocasió per tornar-ho a fer.

Rocío Carrasco i Fidel Albiac donant-se la mà a la inauguració del Museu de Rocío Jurado
Rocío Carrasco sempre ha assegurat que Fidel és l'home de la seva vida | Europa Press

Tant és així que no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de desmentir tots els rumors que s'han generat al voltant del seu matrimoni durant aquests anys. Tal com ella mateixa ha confirmat, gràcies al canvi radical que va fer la seva vida, ara és “totalment feliç”.

Després de trencar tots els vincles amb la seva família més mediàtica, alguns membres d'aquest conegut clan van deixar al descobert informació compromesa sobre l'advocat. Entre altres coses, van arribar a confirmar que només estava amb Rocío pels seus diners.

Primer pla d'Amador Mohedano amb rostre seriós
Amador Mohedano va posar el focus sobre Fidel Albiac | Europa Press

Tanmateix, aquesta no és l'única acusació que han abocat sobre l'actual marit de Rocío Carrasco. Persones com ara Amador Mohedano han arribat a assegurar que la seva neboda no és feliç al costat de Fidel. I prova d'això són les declaracions que va fer el juliol de 2020 al plató del Deluxe:

"Algú amb massa ambició ha abduït Rocío Carrasco, jo no en tinc cap dubte.[…]Roció sempre ha estat una nena boníssima i simpatiquíssima, el que tenia ho repartia amb tots. Era una persona encantadora fins que va deixar de ser-ho".

Ara, i després de dècades aguantant aquest tipus de comentaris, l'hereva universal de 'La más grande' ha fet aquest important pas endavant. I ha tornat a deixar clar que és molt feliç al costat de Fidel Albiac.

Com es podia esperar, aquestes noves declaracions de Rocío Carrasco no han passat desapercebudes per als usuaris de les xarxes socials. I encara que molts internautes han donat suport a l'empresària, d'altres, en canvi, han aprofitat l'ocasió per tornar a esclatar contra ella i el marit:

"El teu amo ha aprofitat més de 20 anys per deixar anar indirectes. Així que ara no vingueu de dignes i seguiu, que cada vegada us quedaran menys pèls d'això que us ve a sobre. El karma existeix".

➡️ Gent

Més notícies: