Muntatge amb el rostre de Fidel Albiac i Rocío Carrasco somrient

GENT

Rocío Carrasco aireja els tres motius pels quals no s'ha separat de Fidel Albiac

Rocío Carrasco explica els requisits fonamentals per a ella que fan que una relació funcioni, així ha confessat per què continua amb Fidel Albiac

Rocío Carrasco s'ha convertit en el personatge revelació de Bake Off regalant als espectadors moments únics. La filla de 'La más grande' es mou amb soltesa per les cuines de TV, demostrant que ha deixat enrere totes les seves pors.

En alguna ocasió, Rocío ha donat pinzellades sobre la seva vida i dilluns passat va confessar el que encara la manté unida a Fidel Albiac. Uns dies abans que arribi Sant Valentí, l'empresària explicava els tres motius pels quals no s'ha separat de l'advocat. Tres raons de pes fonamentals per a Rocío i que, després de més de dues dècades junts, continuen sent imprescindibles perquè la seva relació funcioni.

Els tres motius que eviten la separació entre Rocío Carrasco i Fidel Albiac: "Honestedat, admiració i comprensió"

La relació entre Rocío Carrasco i Fidel Albiac sempre ha estat sota l'escrutini públic. El fet que la filla de la chipionera es bolqués completament amb l'advocat va generar tota mena de rumors. La majoria provenien de la família mediàtica de Rocío, que apuntava que Fidel exercia una mena de control sobre ella.

El que mai no van arribar a entendre és que Fidel era l'única persona que sempre va donar suport a Rocío i la va consolar en els seus pitjors moments. Sobretot en aquells en què era atacada, precisament, per la seva família.

Primer pla de Rocío Carrasco i Fidel Albiac agafats de la mà
Rocío Carrasco i Fidel Albiac fa més de dues dècades que estan junts | Europa Press

Per a ella, Albiac es va convertir en tota la família que necessitava i qui realment li ha demostrat que està amb ella sense interès. En va parlar al seu documental, confessant que va ser Fidel qui li va salvar la vida quan ja no tenia forces per seguir lluitant.

Després de més de dues dècades junts, el seu amor continua sent tan fort i pur com quan es van conèixer. Els rumors continuen assetjant-los i fins i tot els han separat més d'una vegada. Ara bé, Rocío i Fidel continuen junts precisament perquè en la seva relació hi ha tres motius que eviten la separació.

Així ho va confessar la filla de 'La más grande' a les cuines de Bake Off quan Paula Vázquez li va llançar una pregunta. "Rocío, quines tres coses són fonamentals en una parella?". "Honestedat, admiració i comprensió", va respondre sense dubtar-ho.

Les proves d'amor de Rocío Carrasco a Fidel Albiac

"No penso separar-me, estic enamorada fins a les calces", amb aquesta frase Rocío va posar fi als últims rumors sobre el seu matrimoni. Va ser en una de les seves intervencions després del documental En el nombre de Rocío on es va especular sobre el seu divorci.

No era la primera vegada que confessava obertament com estava d'enamorada de Fidel i com n'és d'important a la seva vida. De fet, qui ha conegut el matrimoni pot corroborar que entre ells hi ha un amor incondicional.

Imatge de Rocío Carrasco i Rocío Flores subjectant-se del braç de Fidel Albiac mentre van al bateig de la filla de Chayo Mohedano
Rocío i Fidel segueixen tan enamorats com el primer dia | GTRES

La participació de Rocío en Bake Off ha permès a Paula Vázquez conèixer com és en realitat el matrimoni darrere de les càmeres. Recentment, va ser preguntada sobre això i només va tenir bones paraules cap a ells. "Fan un tàndem perfecte, jo no entenc l'u sense l'altre", va opinar.

Una prova d'aquest amor va tenir lloc dilluns passat durant una de les proves de cuinat. Rocío va preparar un llibre dividit en dos amb un significat molt especial. "Fidel, el meu gran amor no, l'únic, és el meu llibre, la meva història i la meva història l'explico jo, no l'expliquen altres", va explicar.

Un missatge a tots aquells que durant anys han opinat sobre la seva vida i sobre el seu matrimoni amb Fidel. Amb aquestes postres, Rocío va confessar el seu amor cap al seu marit i va aprofitar per llançar una advertència. Només ella té dret a parlar de la seva vida i res d'allò que vingui de fora li tornarà a fer mal.