Muntatge en primer pla de Lydia Lozano somrient i Carmen Borrego seria
GENT

La reunió de Lydia Lozano i Carmen Borrego que va estar carregada d'indirectes

Lydia Lozano ha compartit vetllada amb la seva excompanya de 'Sálvame'

Lydia Lozano està sense feina després que acabés de Sálvame i el format especial que ha gravat per a Netflix. Tot i això, aquesta situació no impedeix que dia sí i dia també sigui protagonista de la premsa rosa. I això és precisament el que ha passat ara.

El que ha passat és que Lydia Lozano s'ha retrobat amb la seva excompanya de programa Carmen Borrego en una cita molt especial on s'han llançat 'pullitas'. Tot el que ha passat ara mateix ha estat revelat per un altre dels integrants del citat format de Telecinco. El responsable ha estat ni més ni menys que Jorge Javier Vázquez.

Lydia Lozano veu sortir a la llum detalls de la trobada amb Carmen Borrego

Lydia Lozano ha anat aquests dies al casament d'Isa Pantoja i Asraf Beno, que s'ha celebrat a Sevilla. Enllaç en què s'ha trobat amb la seva excompanya Carmen Borrego, juntament amb la que havia estat a l'últim adeu a la seva mare. Encara més, també hi han coincidit amb Jorge Javier, el que va ser presentador de Sálvame.

Aquesta improvisada reunió s'ha convertit en notícia, perquè ell ha donat detalls de com ha transcorregut al bloc que té a Lecturas. Així, ha explicat que va estar xerrant amb la canària i la Campos durant el còctel de forma animada. I ha reconegut que aquest moment el va fer molt feliç, perquè li dona “alegria veure la meva gent, han estat tants anys junts”.

“És com retrobar-se amb aquesta família a qui no veus gaire sovint, però saps que en pots estirar en qualsevol moment perquè no et defraudaran. Les vaig veure molt bé. Divertides”.

Muntatge amb les cares de Jorge Javier Vázquez i Carmen Borrego seriosos
Lydia Lozano ha vist Jorge destapar la seva trobada amb ella i Borrego | GTRES, e-noticies.cat

Fins i tot ha confessat que aquesta trobada a tres va semblar en algun moment Sálvame. I és que elles estaven “en plena forma pel que fa al llançament de pulles, també és veritat que han estat molts anys d'entrenament”. Això sí, no ha volgut revelar quins indirectes es van llançar la Lydia i la Carmen entre elles o directament a ell.

Així mateix, hem conegut que Lozano s'ho va passar bomba al casament i, de la mateixa manera, Borrego. S'estaven divertint tant amb Jorge que el van animar a canviar el vol que tenia per tornar a casa seva. Tot i això, encara que ell ha reconegut que s'ho va pensar, finalment va decidir no fer-ho perquè “em conec i a saber com em desperto demà”.

Lydia Lozano continua molt unida a l'univers Sálvame

Lydia Lozano, amb el casament d'Isa, ha pogut estar una altra vegada amb alguns dels seus companys de Sálvame. Amb Carmen és veritat que ha compartit darrerament moments durs, com el comiat i el funeral de la seva mare. Però amb Jorge Javier només havia coincidit via videotrucada quan fa unes setmanes ella va entrar en directe al programa que ell presentava, Cuentos Chinos.

En aquests mesos, la canària tampoc no ha perdut el contacte amb Belén Esteban i amb María Patiño. Així, fa unes setmanes se les va fotografiar juntes prenent una mica tranquil·lament en una terrassa. Trobada que segur van parlar de la imminent estrena del programa per a Netflix, en què totes tres han participat, i es van posar al dia de les seves vides.

Post de Belén Esteban a Instagram amb l'equip de 'Sálvame' a un restaurant el 4 de juliol de 2023
Lydia Lozano manté el contacte amb molts dels seus companys de programa | Instagram, @belenestebanmenendez

De la mateixa manera, Lydia darrerament amb l'excompanya que ha compartit més temps ha estat amb Pilar Vidal. Amb ella va anar al casament de Kiko Hernández, on van viure una infinitat de situacions divertides que no han dubtat a compartir a les xarxes. És un èxit tan gran que van tenir els seus vídeos a Instagram, que han continuat fent-los i han anunciat publicacions setmanals per gaudir de tots els seus seguidors.