Muntatge de fotos de primer pla de Jordi Cruz amb rostre seriós i, al costat, un plànol general del restaurant de Barcelona

GENT

El restaurant de Jordi Cruz a Barcelona, en perill per ‘MasterChef’: les imatges

ABaC, el restaurant de Jordi Cruz a Barcelona, pateix un contratemps en plena final de ‘MasterChef’

La final de MasterChef, el programa de cuina més popular d'Espanya, es va emetre ahir a la nit a TVE. I entre els moments més destacats de la vetllada, hi ha un problema inesperat que va posar en perill el restaurant ABaC de Jordi Cruz.

El qual va passar durant la prova d'exteriors que es disputava entre els tres finalistes: Samya, Gonzalo i Ángela. La concursant marroquina, Samya, va tenir un contratemps mentre cuinava al mencionat local.

El restaurant de Jordi Cruz, protagonista de la final de MasterChef

Ahir vam poder gaudir de la final de MasterChef, on Samya, Gonzalo, María i Ángela es van enfrontar a una sèrie de proves per decidir els finalistes del duel final i el guanyador.

Fotografia dels finalistes de MasterChef 12

A la primera prova, els quatre aspirants es van enfrontar a un plat del xef Jesús Sánchez, del Restaurant Amós. Els concursants devien seguir el xef mentre ell cuinava. D'aquesta prova va sortir la primera finalista, Maria.

La segona prova va ser la d'exteriors i es va dur a terme al restaurant ABaC de Jordi Cruz. Els concursants havien de preparar dos plats cadascun. D'aquesta prova sortia la segona i darrera finalista per al duel final: Ángela.

L'incident de Samya que va posar en perill ABaC

Durant la prova d'exteriors, els finalistes Samya, Gonzalo i Ángela, van competir per coronar-se amb el premi. Durant la seva elaboració, Samya va cremar una paella que va acabar calant foc.

Per sort, els jutges van poder reaccionar a temps, van tirar sal i amb un drap van aconseguir ofegar el foc. Tot va quedar en un ensurt, sense danys més grans, però causant un nivell extra d'estrès i tensió a la prova.

A la xarxa social X, els espectadors no van trigar a comentar-ho. Un usuari va expressar la seva frustració amb un tweet: “Espero que algun dia sapiguem l'endoll que ha tingut Samya a #MasterChef”.

Afegint: “És tan vergonyós que s'hagi classificat per a la final i la burla del jurat, que li han perdonat fins i tot un incendi que gairebé desmonta l'ABaC de Jordi Cruz”.

D'altra banda, una altra usuària va aportar un toc d'humor amb el tweet: “Samya abandonant l'ABaC #MasterChef”, adjuntant una fotografia d'un mem viral.

Els finalistes i la coronació de la guanyadora de MasterChef

Finalment, després d'una avaluació rigorosa, la Maria i l'Àngela van destacar i van passar al duel final. Ambdues concursants van presentar uns menús impressionants, que constaven d'entrant, segon plat i postres.

Finalment, Ángela es va coronar com a guanyadora de MasterChef. L'emotiva història darrere dels seus plats finals, la seva creativitat, tècnica i sabor, la van portar a fer-se amb la victòria.

Captura d'Àngela com a guanyadora de MasterChef amb Pepe Rodríguez i Jordi Cruz

El restaurant ABaC i el seu prestigi intacte

Tot i el desafortunat incident, ABaC de Jordi Cruz ha estat i és un referent en la gastronomia de Barcelona. Compta amb tres estrelles Michelin i es caracteritza per l'originalitat, les tècniques espectaculars i l'increïble sabor dels seus plats.

La final de MasterChef va ser la coronació d'una edició memorable, plena de desafiaments i emocions intenses. I el petit incendi a l'ABaC va quedar, per sort, com una anècdota graciosa de Samya.

➡️ Gent

Més notícies: