Muntatge de fotos de la reina Letizia i al costat una imatge d'un regal amb interrogants
GENT

L'únic regal que la reina Letícia ha acceptat per part d'un empresari

La reina Letícia té com a norma no acceptar regals i pagar tot allò que consumeix

La reina Letícia va viatjar a Navarra per complir les seves obligacions institucionals després de la jura de la Constitució de la princesa Leonor. Tal com vam explicar a E-Noticies, no va trigar a escapar-se a Madrid per assistir a la fira BioCultura, lloc on ha rebut un bonic regal. A Socialité asseguren que Letícia té com a norma no acceptar res, però aquesta vegada n'ha fet una excepció.

Letícia Ortiz és una gran defensora del medi ambient i l'empresari que li ha regalat un dels seus productes també. Han mantingut una xerrada, i s'han adonat que tots dos defensaven els mateixos interessos i l'emprenedor ha tingut un gest molt bonic amb la monarca.

La reina Letícia i el seu equip de seguretat es van desplaçar a aquest esdeveniment que té com a objectiu donar visibilitat als productes ecològics. És una idea que va atrapar la sobirana des de la primera edició, per això és habitual veure-la entre els assistents. Vestida d'incògnit per no cridar gaire l'atenció, va recórrer totes les paradetes i va fer diverses compres.

Muntatge de fotos de la reina Letizia a la fira de Biocultura a Madrid 2023

Letícia Ortiz es va interessar per conèixer moltes marques, encara que n'hi ha una que és la seva preferida: TicSilver. L'any passat ja va comprar unes arracades i en aquesta ocasió ha adquirit una nova peça. “No podem estar més agraïts per aquesta gran visita en què, per descomptat, s'ha endut una altra de les nostres joies de plata”, expliquen els responsables de l'empresa.

La reina, després de fer una sèrie de compres, es va aturar en un estand i un empresari es va entossudir en regalar-li una bossa de roba. En un primer moment, es va negar i va insistir en què ella sempre pagava les factures. Tot i això, va canviar d'opinió i va decidir acceptar aquest obsequi després d'escoltar l'emprenedor.

La reina Letícia li va comprar un regal a Leonor i un altre a Sofia

L'estil de la reina Letícia sempre crea tendència, per això les joies de TicSilver han guanyat repercussió des que ella n'és una de les clientes. És una firma que treballa amb materials ecològics i que és respectuosa amb el medi ambient, per això Ortiz vol donar-li visibilitat.

Muntatge de fotos de la reina Letizia a la fira de Biocultura a Madrid 2023

No obstant això, la Letícia no només es preocupa per la roba i els complements, també inverteix molt de temps a triar els aliments perfectes. Duu un estil de vida molt saludable i està ben assessorada. Per això ha aprofitat la fira BioCultura per comprar un paté de fetge ecològic del Pirineu català.

La reina també ha pensat en les seves filles i els hi ha fet un regal. Concretament, ha comprat una ampolla d'oli d'oliva verge extra amb romaní i té matcha. Segons Socialité, Leonor i Sofia adoren aquesta beguda i la seva mare ha volgut tenir un detall amb elles.

➡️ Gent

Més notícies: