Muntatge de fotos de Joaquín Torres, Belén Esteban i María Patiño, i a sota, un quadre de text on apareix el comentari que ha fet Joaquín Torres a l'Instagram de Belén Esteban
GENT

La reacció de María Patiño al missatge que Belén Esteban ha rebut de Joaquín Torres

María Patiño no ha pogut evitar opinar sobre els fets

María Patiño està molt atenta a tot el que passa al món del cor, que és al sector on treballa. Precisament per aquest motiu, coneix perfectament l''escàndol' que ha tingut lloc aquests dies perquè Joaquín Torres ha carregat contra Cristina Tárrega. Un atac que ha propiciat que una tercera famosa hagi entrat en joc: La Esteban.

María Patiño ha vist el rebombori que s'ha muntat al voltant d'aquests tres personatges, que ella coneix bé. I ha decidit no quedar-se callada. En concret, no ha dubtat a reaccionar al comentari que la seva excompanya de Sálvame ha rebut de l'esmentat arquitecte, després d'haver-lo donat suport.

María Patiño està al dia de la polèmica sorgida

María Patiño ha estat testimoni aquests dies de l'enrenou que s'ha format entre tres cares conegudes d'ella. Tot ha passat quan Joaquín Torres, a Espejo Público, ha explicat que Cristina Tárrega li ha arribat a fer màgia negra.

La presentadora de Socialité fins i tot ha pogut escoltar afirmar que la dona de Mami Quevedo és “una interessada i una vulgar”. A això ha afegit que “és més dolenta que la quina”, que està “tarada” i fins i tot que “és una filla de la seva mare”. Vaja, tot un reguitzell de compliments.

Muntatge de fotos de primer pla de Joaquín Torres i al costat, en un cercle groc, Cristina Tárrega, tots dos amb rostre seriós
María Patiño ha escoltat Joaquín carregar durament contra Cristina | GTRES, e-noticies.cat

María Patiño sap que aquestes declaracions no han deixat ningú indiferent i són molts els que han volgut donar el seu punt de vista sobre aquestes. Aquest seria el cas de Belén, que és molt amiga del marit de Torres. En efecte, el que ha fet ella ha estat pujar una fotografia amb ell a les seves xarxes socials per recolzar-lo després de l'escàndol que s'ha produït.

Amb aquesta, ha escrit: “Quanta gent pensem com tu. Només et puc dir que t'estimo amb bogeria. Tant de bo la gent et conegués com jo”.

Unes paraules aquestes que han fet que ell hagi respost a aquella per la seva demostració de suport i afecte. I la manera que ha trobat de fer-ho ha estat escrivint-li un missatge directe com a resposta a la seva publicació. En ell li ha dit: “Ets estimada, autèntica com poques, i La Tárrega, com més lluny de les nostres vides millor”.

María Patiño ha reaccionat al comentari de Joaquín a Belén

María Patiño està assabentada de l'enrenou que s'ha generat per les manifestacions de l'arquitecte i pel suport que ha rebut d'Esteban. I ella no s'ha volgut quedar callada. També ha optat per opinar sobre els fets, perquè sempre li agrada 'mullar-se'.

Què és el que ha fet la gallega? Ni més ni menys que reaccionar a Instagram a les paraules que Joaquín li ha enviat a la seva amiga, ja que li han encantat. En efecte, el que ha fet ha estat respondre a aquell pujant l'emoticona d'una careta rient a riallades. Una careta que no pot evitar les llàgrimes del riure.

Muntatge de fotos de María Patiño i el muntatge d'un mòbil al costat
María Patiño ha revelat la seva postura en aquest escàndol | Instagram, @belenestebanmenendez, GTRES

María Patiño, amb aquesta simple icona, ha deixat de manifest que recolza la postura de Torres i de Belén. I no només això sinó també que li fa gràcia allò que ells diuen de Cristina. Vaja, que està encantada amb la polèmica que s'ha generat, cosa que possiblement farà que abordi la mateixa al seu programa Socialité.

I la veritat és que no és l'única que manté aquesta posició de riure's de tot el que està passant. Són molts els tuiters que també ho han fet i ho han manifestat a les xarxes socials. Ho han portat a terme amb comentaris com ara “Aquest senyor és un veritable geni”, “Ell és pur art” i “Sou genials i autèntics”.